Månedens favoritter – april

Vil du vide hvilke skønhedsprodukter, jeg har elsket den sidste måned? Læs med her og få også et godt tip. Jeg havde nemlig en highlighter, som ikke gav så meget farve fra sig – og nu er det den mest intense highlighter, jeg har. Jeg har også været ekstra glad for en makeup børste fra mærket Zoeva. Til sidste har jeg en anbefaling til en god sang 🙂

L’oréal Skin perfection serum

Dette serum købte jeg flere gange, da serien kom på hylderne i Danmark. Jeg har holdt en laaang pause og vidste faktisk ikke, jeg ville vende tilbage. Hvis jeg nogensinde kommer til bunds i alt min creme, vil jeg også købe ansigtscremen igen. Det er nogle virkelig gode produkter til ung hud.

Elf baked blush ‘Pink tastic’

Jeg har i mange år fundet flere skjulte skatte fra mærket Elf. Jeg elsker, at det er billigt makeup, som fungerer! Denne blush bruger jeg som highlighter – for den er super lys og skinnende. Nu skal du høre, hvordan jeg kom til at elske den igen. Jeg har haft den i flere år, og den var blevet lidt tør og gav ikke meget farve fra sig. Så jeg skrabede forsigtigt det øverste lag af – og nu er det en af de mest intense highlightere, jeg har. Jeg håber, du kan bruge tippet 🙂

Læs mere om fantastiske highlightere HER

Læs min anmeldelse af den populære highlighter palette fra Smashbox HER

Essence mascara 

Det her er uden tvivl den bedste mascara, hvis du vil have fyldige, kulsorte vipper – og så er den vildt billig. Denne måned prøvede jeg en anden mascara, som virkelig ikke var særlig god. Den kæmpe kontrast mellem de to produkter gjorde, at jeg satte ekstra pris på den her fra Essence.

Zoeva børste – 126/luxe cheek finish 

Zoeva er virkelig et godt mærke. Jeg vil også rigtig gerne prøve noget mere af deres makeup. Denne børste har jeg brugt meget denne måned til bronzer. Den passer lige til mit lille ansigt! Nogle makeup børster er simpelthen for store, når jeg skal påføre bronzer – så kan jeg bedre lide en mere præcis børste som denne, hvor jeg har mere kontrol.

Hvordan vasker jeg mine børster og undgår bakterier i min Beautyblender? Læs her

Månedens sang hedder ‘Rise up’ og er med kunstneren Andra Day. Lyt her

Det var alt for månedens favoritter. Hvad har du elsket den sidste måned? Måske har du en anbefaling på et produkt, jeg ikke har prøvet 🙂

Share This:

4 thoughts on “Månedens favoritter – april

  1. Marie-Louise Jønsson says:

    Det ville være rigtig fint hvis du lagde billeder op hvor du har produkterne på så man kan se hvordan det ser ud

    • Det kan jeg godt se, at det ville være optimalt 🙂 Jeg vil helt sikkert overveje det, men det kræver selvfølgelig også en del mere arbejde, som der skal være tid til.
      God dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge