Lookfantastic X Caudalíe

Lookfantastic har sin månedlige beauty box, som man kan abonnere på – hvilket jeg overvejer snart at gøre 🙂 Men denne måned lavede de et samarbejde med det luksuriøse mærke Caudalíe, og boxen består af 6 forskellige produkter. Jeg har prøvet en face mist fra mærket, som jeg elsker. Med denne box fik jeg muligheden for at prøve flere af deres produkter. Tre produkter i fuld størrelse og tre rejsestørrelser. Jeg har nu prøvet dem et par dage, så her kan du læse om mit førstehåndsindtryk af de forskellige produkter.

Dagcreme og natcreme – 40 ml.

Begge cremer er virkelig lækre! De fugter uden at fedte, hvilket er vigtigt for mig. Og så synes jeg ikke, man skal bruge særlig meget produkt, for at have nok til hele ansigtet. Det er også ret relevant, når det er en creme i den dyre ende. De beroliger huden og er gode til sensitiv hud – yay 😀

Micellar water – 200 ml.

Ud over at få hele 200 ml., så er det også med en pumpe, så den er nem at bruge og dosere. Jeg bruger altid micellar water til at fjerne min øjenmakeup, da jeg synes, det er mest effektivt og skånsomt. Dog vil jeg sige, at den jeg lige har skrevet om i mine ‘Opbrugte produkter’ fra Nivea også er effektiv. Så det er nok ikke lige på dette produkt, jeg vil spendere en masse penge i fremtiden.

Ansigtsmaske – 15 ml.

En lyserød (prisvindende) maske med en meget intens duft! Duften er lige skrap nok, men masken er rigtig god og renser huden. Den tørrer hurtigt og er nem at vaske af. Jeg har brugt den to gange, om min hud føles dejlig ren bagefter.

Øjencreme – 5 ml.

Det er en meget let øjencreme som fugter godt, og man kan sagtens bruge den under makeup. Nogle gange hvis en øjencreme er for tyk, er det svært at bruge makeup ovenpå. Jeg kan jo desværre ikke sige endnu, om den reducerer fine linjer og mørke rander.

Serum – 10 ml.

Et tyndt serum som jeg bruger under både dag- og natcreme. Det trænger hurtigt ind i huden og fugter, som det skal. Jeg ved ikke helt, om det er et must have, men min hud føles blød, når jeg bruger det. Det skulle udjævne hudtonen, hvilket jeg ser frem til. Hvis det virker, må jeg jo investere i den fulde størrelse.


Jeg vil helt klart holde øje med, når Lookfantastic laver de her særudgaver. For jeg elsker at prøve nye produkter, som jeg normalt ville tøve med at købe evt. pga. prisen. Jeg vil muligvis vende tilbage til nogle af disse produkter, fordi de har været så gode. Især cremerne og ansigtsmasken var jeg imponeret over.

Abonnerer du på den månedlige box fra Lookfantastic? – eller overvejer du det ligesom mig? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

9 thoughts on “Lookfantastic X Caudalíe

  1. Den er SÅ lækker! Jeg modtog den i sidste uge og jeg er netop igang med at teste produkterne. Har altid godt ville prøve Caudalíe – har fået en test eller to igennem GB og LF nemlig, så det er fedt at prøve noget mere end blot end en ansigtscreme 🙂

  2. Den er SÅ lækker! Jeg modtog den i sidste uge og jeg er netop igang med at teste produkterne. Har altid godt ville prøve Caudalíe – har fået en test eller to igennem GB og LF nemlig, så det er fedt at prøve noget mere end blot end en ansigtscreme 🙂 <3

    • Det var så ærgerligt den ikke var der længere tid.. Men tænker at de får flere lækre (Limited edition) boxe. Jeg vil ihvertfald holde øje 😀
      God weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge