Lookfantastic Beauty Box – November 2017

Jeg har modtaget min første beauty box fra Lookfantastic. Du kan læse om de forskellige produkter, der er med i boxen, og mine umiddelbare tanker omkring dem. Denne måned hedder boxen Ready, Set, Glam. Det giver mig høje forventninger, for når jeg vil føle mig glam, så bruger jeg alle mine bedste produkter. Lad os se nærmere på boxen.. 🙂

Bellapierre Cosmetics | Kiss proof lip créme

Det første produkt i boxen er en mørkerød, mat læbestift. Det gode ved matte læbestifter er, at de holder til at man spiser og drikker, så man ikke skal bekymre sig om at påføre igen og igen. Jeg prøvede den med det samme og blev umiddelbart lidt skuffet, fordi den virker meget klistret på læberne. Men jeg vil prøve den lidt mere, før jeg afskriver den helt.

Pixi Beauty | Glow booster

En lille tube med glow fra Pixi. Det er ikke en intens highlighter, men mere et produkt jeg vil bruge som primer, eller blande i min foundation, for at give min hud lidt ekstra glød. Jeg synes, Pixi virker som et spændende brand, så jeg er glad for at kunne prøve lidt fra dem.

Murad | Essential-C day moisture SPF30

En dagcreme fra Murad med SPF, som skulle være en mirakelkur. Den både beskytter mod UV og forurening, fugter huden og giver glød over tid samtidig med at den gør huden mere fast, stærk og kommer til at se yngre ud. Wow! Får jeg alt det i den her lille tube? Det må vi se 😀

Filorga | Time-filler eye cream

For mig er Filorga et luksuriøst mærke, så det er vildt lækker at få med i denne beauty box. Det her er en øjencreme, som man også skal bruge på sine vipper. Jeg er helt ærligt lidt forvirret omkring det. Får det mine vipper til at gro? 

Teeez Cosmetics | Spectrum of stars eyeshadow

Der er en øjenskygge med i boxen, som jeg er virkelig begejstret over! Ud over at kvalitet umiddelbart virker rigtig god, så er det en unik farve, som jeg ikke har i forvejen. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den.

This works | Deep Sleep pillow spray

Jeg har hørt om de her pillow sprays før, som man sprøjter på sin hovedpude og skulle få en fantastisk søvn. Da jeg så der bl.a. var lavendel i, tænkte jeg Åh nej.. For jeg har altså et stramt forhold til lavendel. Men den dufter faktisk ret godt! Jeg prøvede den på min pude i nat, men jeg ved nu ikke, om det er et nyt must have for mig, men det er sjovt at prøve 🙂

Følger du med på Instagram? Det er dér, det spændende sker… 💜

Share This:

5 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box – November 2017

  1. Jeg tænker meget det samme om læbestiften. For mig krymler den og tørrer ret hurtigt ud, men farven er nu flot i den røde der. Du har også helt ret i den der forest-farvede øjenskygge. Den ser man ikke så tit! Men den der pillowspray er virkelig fantastisk efter noget tid. Måske ikke et musthave, men bare lidt ekstra forkælelse og ro om aftenen dejlig anmeldelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge