Lookfantastic Beauty Box – Marts 2018

Det blev ikke kun marts, men også Kvindernes internationale kampdag, da jeg modtag denne skønne box fra Lookfantastic. Temaet hedder meget passende Beauty Empowered denne måned. Ud over at designet er super flot, så er der også lækre produkter i den 😉 Til sidst afslører jeg, hvilket produkt jeg er mest begejstret over!

Jeg skrev et par (vigtige) ord om Kvindernes internationale kampdag på Instagram.

Skimono | Beauty Masks

Først troede jeg, at det her var en sheet mask, men næ nej – det er en maske til fødderne! Det er ligesom en strømpe man tager på, men den er fyldt med bl.a. sheasmør og olivenolie. Man har den på i omkring en halv time, og så kan du massere det resterende ind. Jeg er spændt på at prøve den 😊

Omorovicza | Balancing Moisturiser

Jeg blev helt glad indeni, da jeg så den her creme. Det er ikke bare en lille prøve, men en hel glasflaske. Mærket har jeg hørt godt om (og det er ret dyrt). Den skulle minimerer porer og give huden glød og fugt. Den er god til både fedtet og kombineret hud. Så må vi se, hvad min forvirrede hud siger til den.

Renu | Advanced Anti-ageing Flash Relax Mask

Ja! Giv mig noget anti-ageing. Det her er en maske, som giver glat og smuk hud – den er fyldt med vitaminer, som giver huden glød. Den skal sidde på huden i 10 minutter og skylles af med lunkent vand derefter.

Læs om selvforkælelse for under 100 kr. i Sephora.

Skinchemists | Rose Quartz Lip Plump

Det her er en form for lipgloss, som skulle give dig mere fyldige læber. Man kan mærke en mild peppermynte – smagen er virkelig behagelig.. Man kan altså ikke undgå at smage læbeprodukter 😄 Jeg synes ikke, det ser ud til at mine læber bliver større, men den føles lækker (og ikke klistret) på læberne, så jeg vil helt klart få den brugt som en gloss.

Stylondon | Oval Face Brush

Den her børste… jeg har prøvet nogle lignende fra et billigt mærke, som ikke var gode, så jeg glæder mig til at prøve den her, og se om den er bedre. Jeg vil prøve den til creme-kontur og måske concealer. Du kan selvfølgelig også bruge den til foundation, men det synes jeg, den virker lidt lille til.

Doucce | Freematic Eyeshadow Duo

Der er to små (virkelig små) øjenskygger med i boxen. Det er to brune, neutrale farver med en lidt skinnende effekt, som jeg tror, de fleste kan få glæde af. Jeg prøvede dem hurtigt på min hånd og kvaliteten virker umiddelbart rigtig god. De er bløde, glatte og giver god farve fra sig.

Hvis du har modtaget boxen fra marts, hvad synes du så om den? Min favorit denne måned må være cremen fra Omorovicza 😀

Se tidligere beauty boxe her.

Vi ses snart igen 💜

Share This:

3 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box – Marts 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge