Lookfantastic Beauty Box – Januar 2018

Så er Lookfantastic Beauty Box igang med 2018! Den første box er kommet ind af døren og har temaet Beauty Forward. Det handler om, at januar er en frisk start. I boxen er der masser af nyt hudpleje til din badeværelseshylde og et enkelt makeup produkt. Få et kig ind i boxen og læs om produkterne, og hvordan du bruger dem.

Du kan følge bloggen på Instagram, hvor der er masser af skønhed og makeup 💜

Balance Me | Congested Skin Serum

Dette mærke har jeg prøvet enkelte produkter fra før – jeg har hverken gode eller dårlige associationer til mærket. Jeg glæder mig til at prøve dette serum, som er god til tilstoppede porer (hvilket jeg har!) og formindsker inflammation og rødme. Du kan både bruge den morgen og aften under din creme.

Monuspa | Warming Ginger bath and body oil

Badeolier kan virkelig give dig en spaoplevelse på dit eget badeværelse. Hvis du er så heldig at have et badekar, kan du komme et par dråber i vandet og nyde den afslappende aroma. Du kan også bare bruge den som en fugtgivende olie på kroppen efter badet.

Espa | Pink hair & Scalp mud

Jeg er så glad for at se et hårprodukt i boxen her i januar. Det er en behandling til både dit hår og din hovedbund. Den er fyldt med C-vitamin, rød ler og abrikosolie, som skulle gøre underværker. Du påfører den i din hovedbund i vådt hår og lader den sidde i omkring 20 minutter, før du skyller grundigt efter. Du kan også lade den sidde i håret natte over, som med de fleste andre hårmasker.

Korres | White tea gel cleanser 

Jeg bruger ansigtsrens hver eneste dag, så det er en dejlig ting at få mere af. Denne rens er til sensitiv hud (juhuu) og vil ikke tørre huden ud. Du påfører bare en smule på et fugtet ansigt og vasker efter med vand. Den kan også bruges som makeupfjerner.

Erno Laszlo | Toner

Der er 3 forskellige af disse tonere, og du har fået enten: hydraphel skin supplement til tør, sensitiv og moden hud, som fugter og beroliger huden. Light controlling lotion til akne, fedtet hud og store porer, som eksfolierer og beroliger irritationer i huden. Eller til sidst; White Marble essence lotion, til livløs hud med hyper pigmentering, som vil udjævne hudtonen og give din hud gløden tilbage. Måden du bruger den på, er bare ved at tage et par dråber i håndfladerne og duppe/presse det ind i huden.

ModelCo | 3D Lash primer

Til sidst i boxen er der en vippe primer. Jeg bruger normalt ikke en primer under min mascara, så det er sjovt lige at kunne prøve det. Udover at den giver volume, så skulle den også hjælpe på holdbarheden af din mascara. Du påfører den bare som en almindelig mascara og bruger den sædvanlige mascara ovenpå.

Se de tidligere beauty boxe her 😊  

Har du modtaget beauty boxen for januar? Og hvilket produkt glæder du dig mest til at prøve? 😀

Share This:

4 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box – Januar 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge