Lookfantastic Beauty Box – Februar 2018

Så kom beauty boxen for februar! Den skriger af Valentinsdag med den røde farve, og jeg er vild med det (Ikke Valentinsdag, men boxen). Jeg havde set en lille teaser på Instagram, og jeg lurede et produkt, som jeg faktisk havde overvejet at købe selv. Så jeg kunne slet ikke vente med at åbne boxen 😀

Caudalíe | Vinosource SOS Thirst Quenching Serum

Jeg bestilte faktisk en Lookfantastic box med produkter fra Caudalíe på et tidspunkt. Jeg synes det er et godt mærke og blev især glad for ansigtsmasken, som var med dengang. Det her er et serum, som du kan bruge under din creme og er beregnet til tør og sensitiv hud. Et serum er med til at give din hud ekstra fugt.

Dr. Pawpaw | Original Multipurpose Clear Balm

Jeg er så glad for den her! Jeg har overvejet at købe den flere gange. Den eneste grund til, at jeg ikke gjorde det, var pga. min fornuft – for jeg har altså nok læbepomader til mine tørre læber. Men jeg er begejstret over, at jeg nu kan prøve den. Jeg har allerede prøvet den et par gange, og den virker rigtig lækker og fugtgivende på læberne. Du kan bruge den alle steder, hvor du oplever tørhed fx. på albuer, neglebånd eller endda solforbrændinger (det er måske ikke så relevant her i februar, men skal vi ikke satse på at solen kommer frem?)

Bellapierre | Shimmer Roll in Champagne

Den her… den minder mig om en øjenskygge jeg brugte, da jeg var 14 år. Det er sådan en, hvor man kan rulle det på med sådan en kugle, der drejer rundt (forklarede jeg det ok?)  Det er stort set bare glimmer og ikke noget, jeg vil få brugt hverken som øjenskygge eller highlighter.

Trifle Cosmetics | Sublime Lip Scrub in Sugar Pear

En læbeskrub med kakaosmør og mandelolie, som fjerner død og tør hud fra læberne. Jeg kan godt lide at skrubbe mine læber og bruger den fra Milani i øjeblikket, som er sød og smager af sukker. Men den her fra Trifle Cosmetics har en meget unik lugt. Jeg kan forestille mig, at nogle godt kan lide duften, for den er meget sød og lidt karamel-agtig. Den skrubber læberne helt fint, men jeg synes ikke, den giver fugt.

Filorga | Meso-Mask

Jeg har allerede nået at prøve den her maske. Den skulle hjælpe på rynker – sign me up! Man kan enten påføre et tykt lag og lade det sidde i 15-30 min. og tørre det overskydende væk, eller man kan bruge den natten over i stedet for en natcreme. Det var sådan jeg prøvede den, og min hud føltes lækker og fugtet om morgenen. Filorga er et luksuriøst mærke, som jeg elsker at få små prøver af.

Elemis | Pro-Collagen Marine Cream

Jeg har hørt om Elemis, og jeg glæder mig til at prøve den her creme 😀 Det skulle være en let creme, som hjælper på rynker og linjer i huden. Men hvad nu hvis den er så fantastisk, at jeg bliver nødt til at købe den fulde størrelse? Åh altså.. Men det er jo sådan, de lokker én til at købe produkterne.

Se de tidligere beauty boxe 

Overvejer du at prøve Lookfantastic beauty box? Og hvis du har modtaget den, hvilket produkt glæder du dig så mest til at prøve? 😃 Der er altid masser af skønhed på Instagram – kom forbi så vi kan blive venner og dele vores interesse for skønhed og makeup (det kunne altså være så hyggeligt).

Vi ses snart igen 💜

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge