Lookfantastic Beauty Box – December 2017

Du har sikkert klikket forbi, fordi du er nysgerrig på, hvad der var i Lookfantastics beauty box for december 🙂 Titlen denne måned er Beauty in Wonderland og giver mig straks associationer til vinter, kulde og sne. Det er nok mest fordi, det får mig til at tænke Winter Wonderland. Lad os tage et kig ind i boxen 🙂

Du kan følge bloggen på Instagram, hvor der er en masse skønhed og nye produkter.

Bubble T | Bath fizzer

Den her bath fizzer kan du smide i et karbad og nyde boblerne og duften af blåbær-te. Du kan tænde et par stearinlys og nyde stilheden, imens alle dine muskler slapper af efter en lang dag. Alt det lyder jo meget skønt.. Nu mangler jeg bare et karbad.

Gatineau | Anti-aging serum

Jeg elsker serums – og især i små rejsestørrelser, så jeg kan prøve forskellige og måske endda finde det helt perfekte serum en dag. Den her lille tube er fra et fransk mærke som specialiserer sig i anti-aging (og det er altså lige, hvad jeg har brug for her i slutningen af 20’erne.)

Polaar | Genuine Lapland hand cream

Jeg synes, en håndcreme hører sig til i en december box. For det er nu, kulden kommer og hænderne bliver tørre. Jeg fik øje på det her mærke, da det lancerede i Matas (var det måske i starten af dette år? Det mener jeg.) Jeg har stadig ikke prøvet noget fra mærket, så jeg er spændt på den her creme, som umiddelbart virker rigtig god – både i duft og konsistens.

Suki | Exfoliate foaming cleanser

En naturlig eksfoliering, som kan bruges til sensitiv hud (perfekt for mig!) Den fjerner urenheder og efterlader huden blød med en flot glød. 

Figs and Rouge | Hydra active smart nutrient day cream

Der var også en dagcreme med i sidste måneds box – men det gør mig nu ikke noget. Denne creme skulle være super fugtgivende, så den er perfekt til vintertør hud. 

MDMflow | Matte lipstick in Bossy

Til sidst er der en læbestift. Jeg er ret skuffet over den – mest af alt farven. Det er en underlig, koldtonet brun, som jeg ikke kunne forestille mig, ville komplimentere nogen særlig godt. Jeg synes egentlig heller ikke, at selve kvaliteten og pigmenteringen virker særlig god. Derudover, er det ikke et mærke, jeg kender – og jeg får ikke ligefrem lyst til at udforske mærket, når jeg ikke bryder mig om det første produkt, jeg prøver fra dem.

Har du modtaget månedens beauty box? Hvad synes du om produkterne? Og hvis du ikke modtager den allerede, kunne du så finde på at bestille den? 🙂

Hvad var der i Novembers beauty box?

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge