Lookfantastic Beauty Box – April 2018

Jeg har valgt, at april er den sidste måned, jeg vil modtage beauty boxen fra Lookfantastic – altså i denne omgang. Lige nu har jeg bare en helt masse produkter, som jeg gerne vil have opbrugt (især hudpleje). Jeg vil stadig anbefale boxen, for det er altså en lækker gave at modtage hver måned.. Godt nok fra sig selv, men en gave er en gave 😄

Lad os se nærmere på boxen for april 😊

Emma Hardie | Moringa Cleansing Balm

Jeg har hørt om mærket Emma Hardie før, men har aldrig prøvet noget derfra pga. den høje pris. Så det er altså virkelig dejligt at modtage sådan en lille prøve, så man kan prøve lidt luksus produkter. Når du varmer produktet mellem dine hænder, bliver det til en olie, og du kan fjerne makeup med den. Du kan også bruge den som en ansigtsolie, som du lader sidde natten over.

Glamglow | Supermud Clearing Treatment

Jeg har prøvet en enkelt maske fra Glamglow før, som jeg ikke var vildt glad for, fordi den var lidt for intens til min hud. Den her er en mudder maske, som trækker urenheder ud af huden. Du kan bruge den i hele ansigtet, men også bare på udvalgte steder, hvor din hud har brug for det. Jeg prøvede den forleden aften og synes umiddelbart, at den er god.

Nip + Fab | Glycolic Fix Daily Cleansing Pads

Det her mærke har jeg ikke været så heldig med – men jeg har kun prøvet nogle cremer. Det her er sådan nogle små vatrondeller(lignende) med glykolsyre, som eksfolierer huden og på den måde giver den mere glød. Du får 10 i pakken, men mit tip er at klippe dem over, så du bruger en halv ad gangen. Så har du pludselig til 20 gange. Når du har brugt syre på huden, er det vigtigt at bruge SPF, da din hud bliver mere sensitiv. Jeg foretrækker at bruge glykolsyre om aftenen.

Nuxe | Créme Fraiche de Beauté

Jeg har ikke prøvet så meget fra Nuxe og slet ikke hudpleje til ansigtet. Jeg har i øjeblikket en læbepomade fra mærket, som bor i min taske. Jeg synes den er ganske fin, men ikke et musthave. Jeg glæder mig til at prøve denne creme, som både kan bruges morgen og aften. Den skulle trænge hurtigt ind i huden og give en masse fugt og beskyttelse. 

Dr. Botanicals | Vegan Bergamont & Poppy Seed Soap

Hvor er det dejligt med et lidt anderledes produkt i boxen! Det her er en sæbebar med skrubbekorn. Den har en meget kraftig, frisk og dejlig duft, som jeg hele tiden kan dufte på mit badeværelse, nu hvor den ligger i mit bad. Jeg synes desværre, at skrubbekornene kan virke lidt skarpe i det, så jeg er desværre ikke sikker på, at jeg vil blive ved med at bruge den.

PÜR | Fully Charged Mascara 

Jeg har aldrig prøvet noget fra mærket PÜR, men jeg glæder mig til at prøve den her mascara. Den skulle både løfte og give volume, hvilket jo lyder fantastisk. PÜR er et af de mere naturlige mærker, som jeg rigtig gerne vil prøve mere fra i fremtiden – deres makeup ser tillokkende ud.

Se tidligere beauty boxe.

Hvilket produkt synes du, er det bedste i boxen for april? 😀 Lige nu er jeg nok gladest for masken fra Glamglow.

Lad os blive venner på Instagram 😊

Vi ses snart igen 💜

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge