Lip art med Lancôme

Lancôme har lanceret 7 lækre matte shakers, som er deres version af en mat læbestift. Farverne er smukke og kan give ethvert look et ekstra farverigt pop. Jeg er vild med flotte læbestifter og især den matte formel som gør, at de holder lidt længere tid på læberne. For jeg gider altså ikke at tjekke op på min læbestift hver halve time – jeg foretrækker en farve, der holder 😀

Produkterne er modtaget fra Lancôme.

Hvad med mig der har små læber? 

Jeg har ret små læber.. De er ikke særlig fyldige, og så er de faktisk også ret assymitriske. De sidste år har vidst været årene for ‘lip fillers’, hvilket der ikke er noget galt i(!) Men der skal stadig være plads til os med små, naturlige læber. Lip art kan alle kaste sig ud i – forskellen er bare, at jeg ikke har så meget plads at farvelægge. Men jeg gav det altså et forsøg alligevel 🙂

Lip art med Lancôme matte shakers

Mit første look består af en rød og orange farve. Jeg bruger den røde til kanten af mine læber og den orange i midten. På den måde får læberne et mere fyldigt look. Det er egentlig et tip du altid kan benytte. Brug en lysere farve på midten af dine læber. Du kan nemt tone farverne sammen ved at duppe med en finger 🙂 

Det andet look er endnu mere simpelt – men sjovt og farverigt. Jeg har brugt en orange på overlæben og en hot pink på underlæben. Så kan alle være med på lip art – det behøver slet ikke at være besværligt.

Spændende nyheder…

Min passion for skønhed og makeup vil ingen ende tage, så jeg vil lige dele et tip med dig 😉 Der kommer nemlig til at foregå noget spændende i Kolding…

Lancôme åbner en pop-up shop i Kolding Storcenter i 6 dage. Det hele kommer til at foregå fra den 2. – 8. oktober. Det er virkelig en begivenhed for dig, der elsker skønhed og makeup. Der vil være en masse konkurrencer og vejledning med skønhedskonsulenter. Der vil selvfølgelig også være fokus på de nye matte shakers og teknikken lip art.

 Kan du lide makeup, skønhed og gode tips? Så følg bloggen på Instagram 🙂

Share This:

4 thoughts on “Lip art med Lancôme

  1. Min veninde anbefalede også disse for nylig – men har ikke haft mulighed for at se dem på, før nu. Synes du de dækker godt? … farvemæssigt 🙂

    • Hej 🙂 Jeg er rigtig glad for dem. De dækker rigtig godt! 🙂 Og så er de behageligt matte – de tørrer ikke læberne ud (de kan dog smitte en lille smule af). Farver er fantastiske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge