Kom af med hudorme og urenheder

Vil du af med hudorme? En ansigtsmaske som bliver varm, når den kommer på huden! Pulver til at rense dit ansigt! Bioré har lavet nogle sjove og anderledes produkter, som jeg har testet. Produkterne er henvendt til kombineret og normal hud og har fokus på at rense dine porer. Personligt er min hudtype rimelig normal, da den hverken er super tør eller fedtet – men den er også sensitiv, hvilket betyder, jeg ofte oplever produkter, som jeg ikke kan tåle. Læs om min oplevelse med produkterne her.

Baking soda pore cleanser

Dette er en ansigtrens, som jeg har brugt dagligt i den seneste tid. Jeg kan rigtig godt lide den, fordi den renser og eksfolierer blidt. Det er som om skrubbekornene er bløde, og derfor er det ikke så hårdt for huden. Duften er ovenikøbet mild og skøn.

Baking soda cleansing scrub

Dette er et lidt anderledes og nytænkende produkt. Jeg var lidt nervøs for at doseringen ville være besværlig. Men allerede første gang jeg brugte det, fik jeg doseret rigtigt. Du tager en lille smule ud i hånden, blander det med lidt vand, og så kan du begynde at skrubbe dit fugtede ansigt. Jo mere vand du blander i, jo mildere en skrub får du. Jeg bruger den et par gange om ugen, for at få renset min hud lidt ekstra. Den efterlader huden blød, og den tørrer ikke min hud ud.

Deep cleansing pore strips

De klassiske ‘nose strips’ har jeg prøvet før, og jeg havde dem faktisk allerede til at ligge i skabet. Det er det bedste, jeg har prøvet, når det kommer til at fjerne hudorme. Jeg har tidligere prøvet nogle billigere versioner, som slet ikke har virket lige så godt. Denne pakke er perfekt, da der ikke kun er til næsen, men også en mere lige strip, som er vist, at du kan bruge i panden. Jeg bruger den på hagen i stedet for, da det er der, jeg har mest brug for det. Man påfører dem bare på fugtig hud, lader dem sidde i ca. 15 min. og fjerner dem forsigtigt. Så afslører de, hvor meget skidt, dine porer har samlet på.

TIP: Hvis du fugter din hud med varm vand (i stedet for kold), så åbner dine porer sig, og mere skidt og snavs kommer med ud. Skyl efter med koldt vand, for at lukke porerne igen.

Self heating one minute mask

Som du måske ved, er kul ofte brugt i ansigtsmasker, da det er med til at trække urenheder ud af huden. Denne maske er super interessant, da den varmer op, når man bruger den. Du masserer den ind i huden i omkring et minut og kan derefter rense den af huden. Varmen føles meget speciel den første gang, men det er også rigtig behageligt 🙂

Jeg må sige, at den renser huden virkelig godt. Den vil være perfekt, hvis du døjer med fedtet hud. Da min hud ikke har så meget overskydende olie, virker min hud lidt tør efter brug. Så jeg vil kun bruge den, hvis jeg føler mine porer er virkelig tilstoppede og så derefter fugte huden rigtig godt.

Produkterne er modtaget af Bioré. Du kan købe produkterne i Matas. Hvilke produkter lyder som noget for dig? 🙂

For mig er ansigtsmasker en vigtig del af hudpleje. Læs mere HER

Hvad betyder det, når et indlæg er reklame? Læs her

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

4 thoughts on “Kom af med hudorme og urenheder

    • Med de der ‘nose strips’ er det også ret tilfredsstillende at se, hvor meget de fjerner 😀 Hvis du ikke har set det, så kan du følge min blog på Facebook nu – håber du vil følge med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge