Jeg shopper for meget – Cult Beauty

Jeg er nået til et punkt, hvor jeg synes, jeg shopper lidt for meget. Men vil du ikke gerne se, hvad jeg har købt hos Cult Beauty? 😀 Det er første gang, jeg har shoppet hos dem, og jeg er både tilfreds med sortiment og levering. Så det er nok ikke sidste gang, jeg har brugt den hjemmeside. 

Pixi glow tonic

Den her toner har jeg hørt så meget om, så nu skulle det være. Det gode ved en toner er, at man for renset sin hud så meget som muligt. Den fjerner de overskydende rester af makeup, som måske ikke lige er blevet fjernet. Jeg bruger den max én gang om dagen (nogle gange hver anden dag), fordi der er glykolsyre i, som kan bliver lidt for meget for min sensitive hud. 

Du kan læse om min hudplejerutine, hvor jeg nu nogle gange også bruger den her toner.

Tre produkter fra NYX 

NYX er et mærke, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg har kigget efter en farverig palette, så nu blev det denne. Du kan læse et mere dybdegående indlæg her, som desværre ikke endte så positivt ud. Jeg ved allerede, at jeg kan lide deres lip liner, så jeg købte denne mørkerøde farve, fordi jeg elsker mørke læber her i efteråret.

Hvis du ikke ved hvad blotting paper er, så er det på tide 😉 I stedet for at pudre din hud i løbet af dagen, kan du bruge de her små stykker papir, som suger overskydende olie væk fra huden, så du ikke ser fedtet ud. 

Beautyblender

Jeg bruger stort set altid en Beautyblender til både min foundation og concealer. Så dette er mere et fornuftigt køb – jeg skal jo have en back up.

Du kan læse her, hvordan jeg får min Beautyblender bakteriefri. 

Læbestift fra Jouer

Jouer er et mærke, som jeg aldrig har prøvet før. Det virker super eksklusivt, og jeg er vild med deres emballage. Jeg købte en mat læbestift, for det kan jeg altid bruge. Måske min top 3 læbestifter bliver ændret? 

Det var mine køb fra Cult Beauty. Jeg måtte ovenikøbet vælge to prøver at få med oveni min bestilling. 

Hvad er dit seneste makeup-køb? 🙂

Elsker du alt med skønhed og makeup ligesom mig? Så kom og bliv min ven på Instagram <3

Share This:

4 thoughts on “Jeg shopper for meget – Cult Beauty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge