Highlighter himlen

Highlighter har det sidste år været toppen af poppen (eller nok nærmere toppen af makeup industrien). De giver dig en glød som aldrig før. Nogle giver en naturlig glød og andre en metallisk farve, som kan ses på lang afstand. Jeg synes begge dele, ser fantastisk ud. Men hver ting til sin tid. Jeg bruger highlighter øverst på kindbenene, lidt på næseryggen og nogle gange under øjenbrynene og i øjenkrogen.

Her er nogle af mine favoritter samt et par tips.

The Balm ‘The Manizer Sisters’

Highligteren ‘Mary-Lou Manizer’ blev hurtigt et populært produkt. Jeg har denne lille palette med tre forskellige. Ud over Mary-Lou er der også Cindy-Lou og Betty-Lou (fantastiske navne!). Du kan se de tre farver nedenfor. Den første er en flot champagnefarvet med en varm undertone, som er super flaterende på kindbenene. I midten er en skinnende, lyserød farve. Jeg bruger den som ‘blush topper’ – det betyder bare, at man kommer lidt ovenpå sin blush forrest på kinderne. Den sidste er en skinnende bronzer. Jeg bruger den sjældent – men den kan bruges til at give en dejlig sommerglød på kinderne og evt. lidt i panden. Brug en forsigtig hånd, så du ikke ser skinnende (og i værste fald: svedig) ud i hele ansigtet.

TIP: Du kan bruge din highlighter som øjenskygge. Det kan give et mere sammenhængende look, hvis du bruger samme farve/glød flere steder i ansigtet.

MAC ‘Soft & Gentle’

Denne highlighter er vidst efterhånden en klassiker. Det var en af de første highlighters,  som blev virkelig populær. Den har en smuk champagnefarve med en lille smule guld, som reflekterer flot i lyset. Det er en bulletproof highlighter, som passer til mange forskellige hudtoner, og den er ikke for intens.

Essence eyeshadow ’01 Snowflake’

Du læste helt rigtigt – det er en øjenskygge. Den er hvid som sne (flot, skinnende perlemors-sne) og er derfor perfekt som highlighter, hvis du har meget lys hud. Umiddelbart ser den ikke ud af meget, men når den kommer på huden, skinner den rigtig fint uden at have glimmer i sig. Essence er et ekstremt billigt kosmetikmærke, som du kan finde forskellige steder på nettet. Øjenskyggen “Snowflake” kan du finde lige HER. Den findes i flere farver og koster KUN 1,55 euro!

TIP: Hvis du påfører highlighter lige efter din setting spray, mens huden stadig er fugtig, så bliver din highlighter mere intens. Læs om de bedste setting sprays.

Sleek highlighting palette ‘Solstice’ 

Denne smukke palette kan bl.a. købes i Sephora og fås i 4 forskellige udgaver. ‘Solstice’ er uden tvivl min favorit. Den har 4 forskellige farver, tre pudre og én creme. Du kan roligt blande farverne alt efter hvilken glød, du ønsker. Der er både kolde og varme toner, så det giver en god variation. De er alle meget intense – så jeg bruger den mest til begivenheder om aftenen. Jeg kan også rigtig godt lide at bruge den som øjenskygge!

Hvilken highlighter er din favorit? Og har du prøvet nogle af de her? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

6 thoughts on “Highlighter himlen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge