Halloween med Essence – vind makeup

Halloween nærmer sig – derfor kan du vinde dit helt eget makeupkit fra Essence, med alt hvad du skal bruge for at skabe nogle vilde looks til halloween. Det er første gang, jeg kaster mig ud i halloween makeup – billederne her er mit aller første forsøg. Så hvis jeg kan, så kan du også 😀

Hvis du er usikker på alt det med makeuppen, så vil mit råd være, at du kan gå efter et look med mørke læber og flotte, kunstige øjenvipper. Jeg har leget lidt rundt med creme-kontur. Jeg har brugt sort under kindbenene for at fremhæve dem, og så har jeg brugt en masse sort og grå øjenskygge for at gøre mine øjne mørke samt helt sorte bryn.

Mangler du inspiration til halloween?

Jeg har en Instagram profil, hvor jeg i løbet af oktober vil vise nogle forskellige looks, du kan bruge til halloween. Jeg laver også andre looks med farver, glitter og kreativitet. Du kan følge med lige her 🙂 Jeg har i noget tid gerne ville være mere kreativ med makeup, og man må sige, at dette er en oplagt mulighed. Så jeg glæææder mig.. For mig er Instagram det perfekte sted at finde inspiration, og det kunne være fedt, hvis jeg kunne være med til at inspirere andre.

Vind makeup fra Essence

Alt du skal gøre for at vinde dit eget sæt at lege rundt med, er at skrive en kommentar nedenfor. Du kan evt. skrive om du skal til en halloweenfest, og hvad din udklædning skal bestå af. Du må også bare gerne skrive hej 🙂 Det vigtige er, at du udfylder din e-mail, så jeg kan kontakte dig. Og følg gerne bloggen på Facebook eller Instagram. Der bliver fundet 3 vindere fredag den 15/9-17, så hold øje med din mail. Held & lykke alle sammen 🙂

I samarbejde med Essence og Lahme kommunikation.

Share This:

25 thoughts on “Halloween med Essence – vind makeup

 1. Henriette Christiansen says:

  Jeg skal ikke til halloweenfest i år desværre, men plejer ellers at være af sted, så det må først blive til næste år 🙂 Mine veninder og jeg plejer holde heksefest (forfest) og sminker os som hekse, inden vi tager videre til Halloween fest 🙂

 2. Cecilie says:

  Super lækker præmie. Jeg skal til halloweenfest for første gang i år. Så det ville bestemt ikke være dårligt at vinde dette sæt 🙂

 3. karina sørensen says:

  Virkelig Virkelig den skønneste gave & ikke mindst den sødeste tanke fra dig <3 jeg skal ikke til Halloweenfest men elsker sminke , jeg er vild med smukke læbestifter , så jeg krydser alt & håber af hele mit hjerte <3 mange knus & tanker Karina fra RIBE <3

  • Tak fordi du følger med på både Facebook og Instagram 🙂 Jeg håber du kan få en masse inspiration og læse om/se en masse makeup – tak fordi du læser med 🙂 God dag!

 4. Charlotte says:

  Ej en lækker konkurrence og look du har lavet! Jeg har dog ikke tradition for at holde halloween, men det betyder ikke at jeg ikke kan bruge den skønne præmie<3 Jeg krydser fingre!

 5. Camilla says:

  Lækker præmie! Min datter bliver igen igen i år sminket som vampyr til SFO’ens halloween-fest. Måske jeg også skulle tage mig sammen i år

 6. Karima says:

  Dit Halloween look er super nice
  Jeg skal ikke til halloween fest, men har en tradition med familien hvor vi (u)hygger lidt
  Kunne enormt godt tænke mig at vinde, da Essence make-up laver en masse vegansk

 7. Filippa says:

  Hvor cool. Jeg satser bestemt på, at vi skal til nogle halloween-events, og så er det da sjovt at gøre noget ud af det

 8. Filippa says:

  Jeg regner bestemt med, at vi skal til nogle halloween-events, og så er det bare lidt sjovere, hvis alle gør noget ud af det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge