Hårfjerning med HEVI Sugaring

Jeg var så heldig, at HEVI Sugaring ville sende mig nogle produkter, så jeg kunne teste dem, og fortælle jer om min oplevelse. Først vil jeg lige fortælle lidt om, hvorfor jeg takkede ja til produkterne.

Voldsom hårvækst er åbenbart en del af mit DNA. Jeg har altid været meget usikker omkring det. Mine hår på benene er meget kraftige og mørke – og så er der bare meget af det. Selv når jeg lige har barberet mine ben, kan jeg mærke det stikker. Jeg prøvede en periode at vokse mine ben med voksstrips. Det gjorde mildest talt fandens ondt, og så fik jeg problemer med indgroede hår, som resulterede i røde knopper på mine ben. Så jeg droppede voksen igen.

HEVI Bodysugaring

Bodysugaring er hårfjerning, som er 100% økologisk og naturligt. For det består kun af vand og sukker. Det sætter jeg virkelig pris på, da jeg let kan få mindre allergiske reaktioner på produkter med fx for meget parfume. Du kan bruge produktet alle steder på kroppen, også steder hvor huden kan være mere sensitiv som i ansigtet, armhulerne og intimt. Jeg brugte det bare på mine ben denne gang. Når du påfører sukkervoksen skal det gøres med en spatel mod hårets groretning og rives af med hårets groretning i et hurtigt ryk. Det er modsat af, hvad du gør med almindelig voks. Det er også derfor, at det ikke gør nær så ondt. Ved første ryk var jeg nervøs, da jeg ikke vidste, hvor ondt det ville gøre. Selvfølgelig kan du mærke det, men det er bestemt ikke smertefuldt. Jeg kunne fortsætte uden pauser og voksede begge ben lige efter hinanden. Jeg vil også lige sige, at vejledningen i pakken er super god. Den fortæller præcis, hvordan du kommer igennem hvert trin. Og jeg er vild med, at produktet både henvender sig til “ham og hende”, som der står.

Efter behandlingen med bodysugaring

Som sagt har jeg (ufatteligt) mange hår på mine ben. Så det kunne ikke fjerne alle mine hår. Men det har jeg heller ikke kunne med andre voksmetoder. Jeg er stadig virkelig glad for resultatet! Du skal tænke på, at min behåring på benene nok er lidt mere stædig end gennemsnittet. Så jeg er ikke i tvivl om, at man sagtens kan fjerne alt hår med HEVI Sugaring. Det har gjort mine ben meget mere bløde, end når jeg bare bruger min sædvanlige skraber.

PURE BENEFIT Luxurious Sugar Scrub

Jeg elsker at bruge body scrubs i badet. Denne er med sukker, hvilket er fantastisk. Mange scrubs med salt tørrer nemlig min hud ud. Scrubben indeholder både kokosolie og jojobaolie, som fugter huden. Når jeg kommer ud af badet, har jeg slet ikke behov for at bruge en creme. Olien fugter virkelig meget (uden at fedte). En scrub er især god til at minimere indgroede hår – og indtil videre har jeg ikke haft problemer med indgroede hår. Så scrubben bliver jeg gladeligt ved med at bruge.

PURE BENEFIT Luxurious Body Balm

Jeg fik også en body balm med i pakken. Det er en skøn, luksuriøs lotion, som er deklareret i samarbejde med Astma og Allergi Danmark, ligesom de andre produkter er. Den indeholder bl.a. macadamia olie og aloe vera, som fugter huden og virker beroligende. Det gode ved denne lotion er også, at jeg kan mærke den fugter huden uden at fedte. Den har en tynd konsistens, som trænger hurtigt ind i huden samtidig med, at den gør huden blød.

Det har været en god oplevelse med HEVI Sugaring. Jeg er rigtig glad for produkterne og har planer om at bruge bruge bodysugaring igen. Næste gang vil jeg måske forsøge at bruge voksen andre steder – evt. armhulerne.

Produkterne er modtaget af HEVI Sugaring. De kan både købes på deres hjemmeside og i Matas.

Har du prøvet bodysugaring, eller er det noget, du har mod på at prøve? 🙂

Hvad betyder det, når et indlæg er reklame? Læs her

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

2 thoughts on “Hårfjerning med HEVI Sugaring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge