Gør din foundation lysere

Har du brug for at gøre din foundation lysere? Din hudtone ændrer sig hele året rundt, og måske bruger du nogle gange selvbruner ligesom jeg. Det er svært at have en foundation, som altid passer til ens hudfarve, så derfor vil jeg dele dette trick med dig 😊

Sidst på vinteren er min hud næsten hvid som sne. Faktisk, er jeg altid ret bleg. Jeg har foundations, jeg har købt, da jeg var mørkere pga. selvbruner og sommer – eller bare har været meget optimistisk i forhold til, hvor solbrun jeg troede, jeg var. Og nogle gange, er de lyseste foundations bare ikke lyse nok. Du behøver ikke at lade de foundations gå til spilde! Jeg har to forskellige produkter, som kan gøre din foundation lysere. Produkterne fås også i mørke versioner, hvis du har brug for at gøre din foundation mørkere, for at den passer til din hudtone.

The Body Shop

Det første produkt er fra The Body Shop. Det hedder “shade adjusting drops” – og dette er præcis, hvad de gør. Dråberne tilpasser nuancen, så den passer perfekt til dig og din hudtone. Du får 15 ml. for 155 kr. Kan købes her: The Body Shop

TIP: Du kan blande produkterne på bagsiden af din hånd, eller bruge en ren overflade. Jeg har en lille glaspalette jeg bruger, som er let at gøre ren.

L.A. Girl Cosmestics

Til forskel fra den fra The Body Shop, så er L.A. Girls version faktisk bare en hvid foundation. Det er deres ‘Pro coverage illuminating foundation’. Dette produkt er helt nyt på markedet. Desværre er det lidt svært at få fat i, da det er et hit i hele verden. Jeg holdt øje med nogle forskellige hjemmesider, og en dag var jeg heldig, at den var på lager igen. Så det krævede lidt tålmodighed. Den koster lige under 100 kr. og du får 28 ml. hvilket jeg synes, er en rigtig god pris! Den eneste ulempe ved dette produkt er, at det er med en pumpe, så du kan ikke dosere dråber ligesom den fra The Body Shop – til gengæld synes jeg, at denne her er mere pigmenteret og mere ren hvid. Jeg har købt min hos Beautybay 😊

Har du prøvet at skabe din helt egen nuance, så den passer perfekt til dig?

Du kan følge bloggen på Instagram, hvor der altid er masser af skønhed, makeup og gode tips. Det er så hyggeligt at finde andre, som har samme interesse 💜 Du kan også vælge at modtage en mail, når der er nyt. Det gør du øverst i højre side – eller nedenfor, hvis du er på din mobil 😊

Share This:

4 thoughts on “Gør din foundation lysere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge