GIVEAWAY | Vind lækre produkter

GIVEAWAY.

Bloggen har eksisteret i lige omkring ét år nu. Det er lidt vildt. Jeg anede ikke, hvordan man skulle lave en hjemmeside, og alt bliver stadig lavet på min (gamle) IPad og min telefon. Jeg er så glad for, at jeg startede dette blog-eventyr, og jeg finder mere og mere ud af, hvad jeg vil med bloggen, og hvordan jeg vil være blogger.

Jeg vil gerne forkæle én af mine læsere lidt ekstra – men I får alle et kæmpe tak fra mig. Du har chancen for at vinde en præmie bestående af 13 lækre produkter. Jeg har forsøgt at vælge nogle ting, som de fleste kan bruge (bl.a. min yndlings mascara!)

Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar under dette indlæg. Husk at tjekke af i den lille boks, hvor der står “Giv besked om nye indlæg via e-mail”, så bliver du mindet om, når der kommer nyt på bloggen 💜 Der er åbenbart problemer med, at der nogle gange bliver vist en fejl-side, når folk skriver kommentarer. Men bare rolig – de kommer igennem til mig alligvel 😊

Dette kan du vinde

Essence crazy volume mascara.
Essence shine lipgloss.
The Body Shop InstaBlur primer.
BareMinerals øjenskygge.
6 stk. Depend neglelak i forskellige farver.
3 stk. eos Limited edition læbepomade.

Jeg håber, at vi snart ses her på bloggen igen. Husk, at du også kan følge med på Instagram. Vinderen bliver fundet den 15/2 – så husk, at tjekke din mail 😉

Share This:

25 thoughts on “GIVEAWAY | Vind lækre produkter

 1. Josefine says:

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg læser i hvert fald med hver gang der kommer nye indlæg – synes du skriver så fint <3
  Og mega lækker præmie, den gad jeg godt at vinde
  Kram fra Josefine

 2. Lone H says:

  Tillykke med det første år. Du er en fornøjelse at følge. Har da indkøbt indtil flere af de produkter du har nævnt i dine indlæg. Bliv endelig ved. Glæder mig til at følge dig mange år endnu.

 3. M says:

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag!

  Det er sådan nogle fine ting, man kan vinde. Jeg elsker Essence, og så er jeg også vild med Depends neglelak. EOS kan man altid bruge, og de er jo så søde at se på. Og så er jeg også fan af The Body Shop, så det kunne ikke være bedre ☺️

 4. Anna Christine says:

  Søde Mia, tillykke med bloggens 1 års fødselsdag!
  Jeg smider et lod i puljen til din lækre giveaway

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge