Friske farver fra NYX

Nogle gange kan et godt mærke skuffe | Kan farvet øjenskygge virke skræmmende? Absolut! Alligevel købte jeg en øjenskyggepalette fra NYX med en masse farver. Jeg havde først udset mig en palette fra Morphe (35B) med en masse farver, men den var udsolgt alle steder – så dette var altså lidt en plan B. Hvad synes jeg så om paletten og farverne? Jeg har desværre en del kritik, men anbefaler også nogle gode produkter. Læs gerne med videre.. 🙂 

NYX Ultimate Brights

Paletten har i alt 16 øjenskygger – 13 matte og 3 med glimmer. Jeg forstår ikke helt opsætningen af paletten. Hvad er meningen med de 3 glimmer-øjenskygger, som er fordelt helt tilfældigt? Det ville give mere mening, hvis fx hver række havde én med glimmer, eller de var placeret ved siden af hinanden. Ud over det, så er der så lidt glimmer i, at det nærmest er lige meget.

Beklager, men jeg er altså lidt skuffet..

Som du måske kan høre, så imponerer de 3 øjenskygger med glimmer mig slet ikke. Den røde (som er med glimmer) er ikke særlig pigmenteret. Når den kommer på øjet, ser den faktisk mere lyserød ud (og mat). Farven kan godt bruges, men ikke som en helt rød, hvilket jeg jo forventede. En anden af farverne som jeg ikke er så glad for, er den mørkelilla. Den er så svær at arbejde med og virkelig svær at tone sammen med andre øjenskygger. Generelt er lilla pigment svær at arbejde med, men denne er da yderst dårlig. Jeg har prøvet andre lilla øjenskygger, som også er svære at arbejde med, men hvor det stadig er muligt.

Swatches af paletten i rækkefølge. Dette er flere lag, så du kan se farverne ordentligt. Farver markeret med O er med glimmer.

Resten af paletten er egentlig ganske fin, og jeg bruger den med glæde, til at skabe mere farverige looks her. Men jeg er stadig gladere for øjenskyggerne fra Morphe, og når deres 35B palette (fyldt med farver) kommer på lager et sted, så skal jeg nok have den 🙂

Vil du se, hvad jeg ellers købte hos Cult Beauty?

Hvad kan jeg anbefale fra NYX?

For mig er NYX et mærke, som både leverer fantastiske produkter og knap så gode. Med denne palette, synes jeg ikke, jeg var så heldig. Nogle produkter som jeg elsker fra NYX og bruger ofte, er bl.a deres Highlight & Contour palette, Butter gloss og Matte lip cream. Og så er det jo fedt, at man kan købe det i Matas 🙂

Glem ikke at kigge forbi Facebook og giv siden et like, så kan du se, når der kommer nyt på bloggen 🙂

Share This:

4 thoughts on “Friske farver fra NYX

  1. Helt enig mht Nyx. De har virkelig gode produkter og nogle mindre gode. Det positive er dog prisen – hvor man heldigvis har “råd” til at være uheldig engang imellem 🙂

    Nelle

    • Jeg har endnu ikke oplevet helt ubrugelige produkter, så det er da også positivt 😀 For det meste kan man få knap så gode produkter til at fungere på en eller anden måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge