Lollipops – Fransk & feminint

Som du måske ved, så elsker jeg at shoppe hos Beautybay. De har fået et nyt, fransk makeup-brand, som hedder Lollipops. Jeg blev draget af det feminine design, som ikke er til at stå få. Mærket er ikke særlig udbredt, og jeg har derfor ikke rigtig hørt om det før. Jeg vil selvfølgelig hudløst ærligt fortælle, hvad jeg synes om produkterne fra Lollipops.

Illuminating Pearls

Det er den fineste lille dåse med små highlighter-kugler i fine pastelfarver. Man skal være lidt voldsom med sin børste, for at få nok produkt op. Men når det bliver påført på kindbenene, er det super flot. Det er en meget lys highlighter, som passer godt til min lyse hud.

Du kan læse mere om andre, skønne highlightere her

Eye Pencil Jeux Dangereux

De havde kun 4 forskellige farver – jeg valgte en kaki grøn. Jeg brugte altid grøn eyeliner i mine teenageår, så nu prøver jeg igen 🙂 Den er ikke særlig god på den våde kant i øjet. Men den er god, når jeg bruger den på øjenlåget – eller under øjet. Så længe det er på huden, så er det en god eyeliner. Den skal ikke spidses, det er sådan en, hvor man kan ‘skrue’ mere produkt ud – det synes jeg, er super dejligt.

Pop Up Palettes Eyes Roses Montmartre

De har et par forskellige små paletter. Jeg kunne godt lide disse rosa farver, hvor der også er en mørk lilla. Den første farve er en mat lyserød, som er super fin. Den næste er skinnende og perfekt til en glød over hele øjenlåget. De sidste to farver er der glimmer i, men det er ikke så tydeligt, når man toner dem ud på øjenlåget. Jeg kan bedst lide den mørke, da farven er lidt mere pigmenteret. Alt i alt nogle fine øjenskygger, som jeg helt klart kommer til at få brugt.

Foundation

Der var desværre kun 3 farver i denne foundation – jeg valgte den midterste, fordi jeg har lidt selvbruner på for tiden. Den er dog lidt mørkere, end jeg havde regnet med, men det er desværre risikoen, når man shopper online. For det meste kan jeg få alle foundations til at fungere, da jeg oftest blander dem, så jeg får det, jeg har behov for. Både mht. farve, men også hvilken finish den skal have. Denne foundation er en mere ‘glowy’, så den fungerer bedst for mig, hvis jeg blander en lille smule af en mat foundation i.

Hvis du har brug for at gøre din foundation lysere, kan du læse hvordan her

Concealer

Jeg købte denne concealer i den lyseste farve, og jeg synes helt ærlig ikke, den er særlig lys. Den ryger højest sandsynligt meget snart i skraldespanden – ikke pga. farven, men fordi det er den værste concealer, jeg har prøvet. Man kan slet ikke tone den ordentligt ind i huden, så den laver små plamager. Og så er dækker den ikke særligt godt – hvilket en concealer bør.

Overordnet set var produkterne ret skuffende – men der var nogle gode produkter indimellem, som jeg helt sikkert får brugt igen. Men jeg vil ikke købe mere fra Lollipops, da jeg synes oddsene er ret dårlige. Hvis jeg skulle teste mere fra mærket, skulle det være deres pudderprodukter: øjenskygger, highlighter, pudder.

Har du prøvet noget nyt makeup, du kan anbefale? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

One thought on “Lollipops – Fransk & feminint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge