Fake it – med St. Tropez selvbruner

Få de bedste tips til påføring af selvbruner – hvordan får du det bedste resultat? I got you! 😀 Én ting er, at jeg ikke bryder mig om at stege i solen i flere timer, jeg vil også gerne passe på min hud. Vi kan lige så godt gøre, hvad vi kan for at undgå hudkræft og ældning af huden. Så hvis du ikke tåler solen så godt, men gerne vil ligne en solbrun gudinde, hvorfor så ikke fake det? Jeg har før brugt selvbruner mousse, men det er første gang med St. Tropez.

Inden selvbruner

Der er nogle ting, du bør gøre inden påføring af selvbruner, ligegyldigt hvilken form for selvbruner, du vælger at bruge. Det vigtigste som du ikke må glemme: EKSFOLIERING. Det er vigtigt, de døde hudceller bliver skrubbet af huden, for ellers griber selvbruneren fat i det tørre hud, og resultatet kan blive ujævnt i farven. Lige for tiden bruger jeg en skrubbehandske, men du kan også sagtens bruge en body scrub (det gør jeg også nogle gange). Dog vil jeg passe på med dem, som efterlader huden med et lag olie. Den må gerne fugte huden, men ikke så meget at der kommer en barriere mellem hud og selvbruner.

Hvis du normalt fjerner hår på kroppen, bør du også gøre det inden påføringen. På de særligt tørre områder, kan du bruge en let creme inden påføring af selvbruner. Fx på knæ, albuer, hænder og fødder.

Tid til selvbruner

Jeg har testet denne EXPRESS bronzing mousse fra St. Tropez*. Det fantastiske og unikke ved denne selvbruner er, at du kan lade den sidde 1, 2 eller 3 timer alt efter, hvor intens kulør du gerne vil opnå. Jeg foretrækker en mousse, fordi jeg synes, de er nemmere at påføre end fx en spray, som pludselig er på dine vægge og gulv. Man bruger bare en handske (beregnet til selvbruner), pumper produktet ud og påfører det i cirkulerer bevægelser på huden.

TIP: Efter brug kan fordelingshandsken vaskes i lidt lunken vand og lufttørre – så er den ren til næste gang.

Når selvbruneren har været på huden i den tid du ønsker, hopper du bare ind i badet og skyller overskudsfarven væk. Jeg lod den sidde i 3 timer, fordi jeg ville have mest mulig farve.

TIP: Nu er du lækker brun, så skrub ikke huden for hårdt – heller ikke med håndklædet. Tør kroppen forsigtigt.

Hold farven flot

Mit bedste tip til at holde farven ved lige: FUGT DIN HUD. Brug bodylotion hver dag, så din hud forbliver gennemfugtet. På den måde holder farven i længere tid og falmer mere jævnt. Lige i øjeblikket bruger jeg en ret fed creme fra Matas, som dufter skønt og er god til tør hud.

 Jeg er rigtig glad for resultatet med denne selvbruner fra St. Tropez*. Den giver en rigtig flot gylden farve, og jeg vil fortsat bruge den med glæde. Den er også virkelig nem at bruge og lugter ikke lige så slemt af selvbruner som mange andre, jeg har prøvet. Men det største plus af dem alle må være, at den kun skal være på huden i så kort tid 😀

Har du mod på at prøve selvbruner nu? 🙂 Skriv gerne en kommentar, stil spørgsmål og kom med dine tips og tricks.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

5 thoughts on “Fake it – med St. Tropez selvbruner

  1. Det var lige sådan et indlæg jeg havde brug for! jeg kæmper nemlig altid med at min fake-tan ser god ud de første 2 dage og derefter begynder den bare at blive plettet og grim. Så jeg glæder mig til at få prøvet dine tips af! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge