Face Halo | Billigt og miljøvenligt alternativ?

Hvis du ikke har hørt om Face Halo, så er det på tide 😃 Det er nok en af de billigste og mest miljøvenlige måder at fjerne makeup på. Det er nyt, innovativt og super nemt. Jeg vil fortælle dig om hvorfor og hvordan, jeg bruger dem. Vil du mon hoppe med på Face Halo-vognen? 

Jeg hørte første gang om Face Halo på youtube, hvor Chloe Morello fortalte om, at hun var hoppet ombord i firmaet, hvor de udvikler disse makeupfjernere, hvor man kun skal bruge vand! Se hendes video her.

Hvordan bruger man Face Halo?

Det er så simpelt; vand! Du bruger den egentlig bare som en våd vatrondel/klud over hele ansigtet. Det kræver lidt tilvænning, da man ikke skal være for voldsom med den. Hav tillid! For du skal bare køre den forsigtigt henover huden. Hen over øjnene lader jeg den sidde et par sekunder med lidt ekstra vand på, for at fjerne mascara. Det vigtigste er virkelig at være forsigtig og blid. Der er ingen grund til at gnubbe og trykke, så du skader din hud. Min hud føles ren bagefter (og ER ren!) Man kan altid rense efter med den anden side af sin Face Halo, for at være sikker på, at alt makeup er væk.

Billigt & miljøvenligt

Jeg købte en pakke med 3 Face Halos på Beautybay for godt og vel 150 kr. De kan vaskes i vaskemaskinen omkring 200 gange, så de vil holde i cirka en evighed (mere eller mindre). Jeg har tænkt over, hvor mange vatrondeller og plastikflasker (fra makeupfjerner), jeg efterhånden har smidt ud. Tænker du nogensinde over alt det plastik, som aldrig bliver nedbrudt, men bare bliver ved med at eksistere og hobe sig op? Jeg er ikke ligefrem miljøaktivist, men derfor vil jeg gerne tage nogle bedre valg engang i mellem, især når det er så simpelt, som det her.

Som sagt, kan de vaskes i vaskemaskinen, men det behøves de ikke efter hver gang (brug endelig IKKE skyllemiddel). Til hverdag bruger jeg let makeup, så derfor bliver den ikke så beskidt. Efter brug vasker jeg den med lidt sæbe, skyller efter med vand, og så er den helt ren igen. Jeg vil nok putte den i vaskemaskinen/skifte til en ny, én gang om ugen. Men du kan selvfølgelig selv vurdere det alt efter, hvor meget makeup du bruger. Jeg er simpelthen blevet så glad for dem! Er det noget, du kunne finde på at prøve? 😊

Du kan følge bloggen på Instagram – vi har det altså så hyggeligt derinde 🌸

Vi ses snart igen 💜

Share This:

3 thoughts on “Face Halo | Billigt og miljøvenligt alternativ?

  1. Hvor lyder det til at være et godt produkt! Jeg er pt. ved at arbejde mig igennem nogle makeupfjernere, som min svigermor har givet mig (I’m a lucky girl), men når jeg er færdig med dem, vil jeg helt klart undersøge dette alternativ. Tak!
    PS: Jeg elsker simpelthen dit “univers” herinde og på instagram, Mia. <3
    Sofie recently posted…Min SamanthaMy Profile

    • Sikke en dejlig besked – tak! 😀
      Jeg bruger stadig Face Halo og kan ikke se det ændre sig lige foreløbigt. Så du kan roligt prøve dem. Og prisen er jo heller ikke helt dårlig 😉 Rigtig god weekend til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge