Få inspiration til Halloween makeup

Få inspiration til din Halloween makeup lige her! Jeg har for første gang forsøgt mig med Halloween makeup, og jeg vil dele mine looks med DIG, så du kan få noget inspiration til din Halloweenfest 🙂 Jeg har selv fundet inspiration rundt om på youtube og Instagram. Du kan se flere billeder af de forskellige looks på Instagram og følge mig, hvis du fortsat vil have inspiration til din makeup 🙂

1. Krakeleret pande

Det første look er et look, som mange har forsøgt sig med på Instagram – så jeg skulle da også prøve. Du kan lave makeuppen, lige som du vil: naturlig, glamourøs, zombie osv. Og derefter optegne et hul i panden og lave revner ud fra det.

2. Pennywise ‘IT-girl’

Jeg må hellere starte med at indrømme, at jeg ikke har set filmen. Men det er vidst et populært look i år 😉 Jeg ville lave min egen version af Pennywise fra filmen IT, men en mere feminin udgave. Jeg synes selv, resultatet blev lidt pinup-agtigt 🙂

3. Revnet dukke

Det her er mere et pænt og fint look frem for uhyggeligt. Jeg fokuserede på lyse farver og lavede små revner i mit ansigt med eyeliner. Som tilbehør valgte jeg en lyserød bluse, fletninger og en halskæde med kæmpe perler for at ligne en dukke.

4. Halvt kranie

Dette er perfekt, hvis du ikke helt kan overskue at lave din winged eyeliner symmetrisk 😉 Jeg lavede et halvt kranie og halvt glam med glimmer, highlighter og kunstige vipper.

Du kan se flere billeder af alle de forskellige looks her og like de billeder, du bedst kan lide og synes er inspirerende 😀 Hvad skal dit halloween look være i år? 🙂

Share This:

3 thoughts on “Få inspiration til Halloween makeup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge