Eventyrlige vipper fra Eylure

Jeg har før prøvet nogle kunstige øjenvipper fra Eylure, som jeg var rigtig glad for, så da jeg så disse limited edition vipper, blev jeg glad inden i. Kollektionen hedder Enchanted, så vipperne har fået et skønt eventyrtwist. (Min prinsessedrøm kom lige pludselig lidt nærmere) 😀 Jeg fortæller selvfølgelig om min egen oplevelse med vipperne, så læs med ❤️ På hver æske er der en lille (sjov) tekst, som jeg også synes, du skal læse. Det giver lige produkterne noget ekstra, når der er sådan nogle fine detaljer.

De kan købes i matas til uge 50 – så skynd dig! 

#WhoNeedsAPrince

“Rapunzel might have been happy in the tower but I want to get out in these beauties!”

De her er helt klart min favorit af de to par, som jeg har prøvet. De giver nærmest en cat-eye effekt, fordi de er længst yderst på øjet. Og selvom jeg har små øjne, så synes jeg ikke, de er for lange. Nogle vipper kan nå helt op til mine øjenbryn, og så synes jeg altså, at det bliver lige i overkanten – men disse har en perfekt længde.

#ShoesAreMyMuse

“You shall go to the ball! Just pop on these delicate little lashes with a flared kick.”

Du kender måske de vipper fra Ardell, der hedder Demi Wispies? Det er ihvertfald nogle meget omtalte øjenvipper og dem her fra Eylure minder mig meget om dem. De har forskellige længder, så der er mest fylde inde ved vippekanten. Ligesom de andre, er de længere yderst, så du fået et cat-eye look. For mig er det den bedste model, fordi det nærmest giver mine øjne et lille løft.

Hvad betyder det, når et indlæg er markeret med ‘Reklame’?

Min egen oplevelse

På pakken står der featherlight feel. Jeg må sige, at jeg virkelig er overrasket over, hvor sandt det er. De gange jeg har haft dem på, har jeg sagt til min kæreste “Jeg kan virkelig slet ikke mærke, at jeg har vipper på!” Normalt er jeg meget opmærksom på mine kunstige øjenvipper og tjekker hele tiden om de stadig sidder fast, for tænkt hvis den ene pludselig sad på kinden eller i panden! Men da jeg prøvede dem her, var der et par aftener, hvor jeg slet ikke (slet ikke!) tjekkede dem en eneste gang – og de sad der altså stadig, da jeg kom hjem. Jeg bruger forresten enten den lim fra Ardell eller Duo , men der er også lim med i pakkerne. Hvis du er forsigtig med de kunstige øjenvipper, når du fjerner dem, så kan du sagtens genbruge dem.

Skal du nå at prøve nogle af disse limited edition vipper fra Eylure? 🙂

Du finder meget mere skønhed og makeup på Instagram 💜

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge