Sort Pastel

En rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv

Hit enter after type your search item
Sort Pastel

En rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv

Et opgør mod Rodeskuffen

You are Reading..

Et opgør mod Rodeskuffen

Vi kan opnå indre ro på en meget simpel måde, som ikke kræver 20 timers meditation, lange gåture og en særlig the. Nemlig oprydning! Jeg har, hvad man nærmest kan kalde en passion for oprydning og organisering. Den passion er for nyligt nået et nyt niveau, og jeg er igang med at tage et nærmere kig på de ting, jeg ejer. Uden en masse materielle ting, føler jeg, at mit liv er mere simpelt, og jeg kan fokusere på de vigtige ting. For mig er det blandt andet: yoga, kærlighed, mad, lyst og at være den bedste version af mig selv.

Hvad er i virkeligheden de vigtigste ting i dit liv?

Rodeskuffen: Skuffen hvor småting ender, når de ikke har en plads. For hvad nu hvis du fik brug for det en dag.

Vi kender den vidst alle… Rodeskuffen. Men er der virkelig behov for den? Jeg kan meget tydeligt mærke en stress og uro i kroppen, når der er rod omkring mig, og jeg ikke har styr på tingene. Når ting har en plads, kan min hjerne slappe af. Rodeskuffen er det modsatte af alt, hvad jeg ønsker. Og alligevel har jeg altid haft én (eller flere).

Det gode ved at gennemgå alle dine ting (især rodeskuffen), er at du ved, hvad du har. Når alt har en plads, kan jeg virkelig mærke roen indeni. Jeg skal aldrig stresse over “Hvor har jeg nu lagt den”. Lige nu har jeg en skuffe, hvor der er en gammel telefon, rammer, cykellygter, batterier, et askebægre (jeg er for længst stoppet med at ryge) og sikkert andre ting, jeg ikke lige kan huske. Den skuffe er mit næste projekt. Jeg er helt sikker på, at jeg ikke behøver at gemme på alle tingene, for jeg dykker sjældent ned i den skuffe. Den er ikke overvældende rodet, men alligevel nok til at det irriterer mig.

Er du også en oprydnings-freak, eller trænger du bare til et lille skub? Der skal nok komme mere om emnet senere. For der er overraskende meget at skrive om.

Jeg vil for alvor gøre op mod rodeskuffen! Jeg vil sætte pris på de ting, jeg ejer, vide hvad jeg har, og hvor det er. For det giver mig helt ærligt ro indeni. Jeg har ikke nået mit mål endnu, men jeg er godt på vej.

På vej mod et mere simpelt liv…

Har du en rodeskuffe? Det kunne være sjovt at høre, hvad der gemmer sig i den 😄

💜

 

Share This:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.