Ecooking – dansk og økologisk hudpleje

Kender du Ecooking? Jeg har selv lige stiftet bekendtskab med mærket, og jeg er simpelthen så begejstret, at jeg må dele det med dig! Jeg har prøvet lidt forskelligt, som jeg vil give dig en anmeldelse af, men først vil jeg fortælle lidt om mærket, fordi jeg også synes, det er vigtigt at se, hvem der er bag produkterne, og hvilke værdier de har.

Ecooking

Jeg var forbi Ecookings hjemmeside og læste lidt om, hvordan det hele startede. Tina startede med at lave produkterne til eget forbrug i sit køkken. Da der begyndte at komme større eftspørgsel fra folk, som kunne se resultaterne på Tinas hud, blev virksomheden skabt og lancerede sine første produkter i 2015. Jeg er sikker på, at det hele har krævet meget tid, mod og arbejde, for en virksomhed bliver ikke bare bygget op natten over. Produkterne er rige på naturlige og økologiske indgredienser, som har stor effekt på huden. 

Jeg kan godt lide, at det hele er dansk  – både udvikling og produktion. Det giver god mening for mig, at støtte op om noget, som kommer fra min egen baghave. Og danskere med succes er vidst også noget, vi alle kan blive stolte over. En virksomhed som denne, som både har miljø, økologi og skønhed i tankerne er lige noget for mig. Og nu bliver produkterne endda også forhandlet i Matas!

Lip scrub

Det første jeg prøvede, var en lip scrub, som er med til at fjerne død hud fra læberne, så de bliver bløde. Den består af rørsukker, abrikoskerneolie, e-vitamin og sheasmør. Jeg synes, det er vigtigt, at en lip scrub består af naturlige ingredienser, når der er risiko for, at det kommer ind i munden. Den har ingen kunstige farver eller dufte – den er helt naturlig. Jeg synes, den er rigtig god, men på den anden side så er sådan et produkt, nemt at lave selv. Lidt sukker og olie, så er den hjemme. Men hvis du gerne vil bruge penge på en lip scrub, så er den her rigtig god.

30 ml. 69,00 kr.

Lip balm

De her små bøtter med læbepomade er da for søde! Og som jeg har nævnt 100 gange før, så har jeg (muligvis) et overforbrug af læbepomade. Jeg har prøvet rigtig mange igennem tiden og kan derfor godt spotte en god læbepomade. Jeg frygtede, at de her små bøtter ville være svære at åbne – ligesom de gamle (gule) vaselinebøtter, men de er faktisk nemme at åbne og lukke. Jeg ville lige nævne det, da det er en vigtig til for mig. Min favorit er den med mint, men den findes i forskellige udgaver (også neutral). Jeg er generelt vild med alt mint (også farven.. Min cykel og håndtaske er begge mint grøn). Anyway, den har ikke en alt for kraftig mintfølelse på læberne, men det kan mærkes lidt og duften er skøn. Den har en tyk konsistens (nærmest voks-agtig). Det kan jeg godt lide, da jeg synes, den sidder bedre fast på læberne i stedet for bare at glide væk.

 

Alt i Én balm

Det her er virkelig et Alt i Én produkt. Hvis jeg skal sammenligne det med noget, så ville det være Elizabeth Arden 8 Hour cream. De har begge en klistret konsistens, blødgør og har en udefinérbar duft, som man lige skal vænne sig til 😄 Du kan smøre denne balm på alle tørre steder på kroppen. Læber, albuer, neglebånd, fødder osv. Da den fedter en del, kan jeg bedst lide at bruge den om aftenen, så det kan få lov at virke natten over. Jeg har altid nogle tørre steder på mine fødder, så det var selvfølgelig der, jeg skulle teste den først. Jeg kan kun sige: Det virker. Så hvis du kan overleve konsistensen og vænne dig til duften(/lugten), så er den nærmest et mirakelmiddel. Jeg synes, Ecooking giver dig virkelig meget for pengene med dette produkt. Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg når igennem hele tuben, før den bliver for gammel – selvom jeg bruger den hver dag.

75 ml. 159,00 kr.


Har du prøvet noget fra Ecooking? Og hvad tænker du om, at støtte (nye) danske virksomheder? Jeg er helt klart blevet mere interesseret i mærket, efter jeg har prøvet de her produkter. Der er snart ikke en tør plet på min krop.

Vi ses snart igen 💜

Kom meget gerne forbi Instagram – her er der masser af skønhed og makeup.

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge