De bedste ansigtsmasker

Jeg prøver altid forskellige ansigtsmasker og bruger dem ofte. Jeg har en top 3 lige i øjeblikket, som virkelig gør en forskel for min hud. Ens hud kan have forskellige behov alt efter årstid, tid på måneden og helbred generelt. Jeg har oftest problemer med tilstoppede porer og forsøger derfor at holde urenheder væk. Nogle kan have brug for en fugtmaske – jeg har dog ikke en lige i øjeblikket, som jeg kan anbefale. Til sidst fortæller jeg om en ny ansigtsmaske, som giver huden en flot glød.

Bumser og urenheder

Jeg har tidligere skrevet om denne ‘Out of trouble’ maske fra Origins. Nogle gange kan den godt være lidt for intens at bruge i hele ansigtet, men jeg elsker at påføre den på urenheder som en spot treatment, eller hvis jeg fx kan mærke, der er en bums på vej. Der er bl.a salicylsyre i, som er godt til at bekæmpe urenheder.

Kan købes i Matas til 195 kr.

Tilstoppede porer

Mine porer bliver ofte tilstoppede, og min hud har derfor tit brug for at blive renset i dybden. Til det bruger jeg denne Pure Clay Glow Mask fra L’oréal. Jeg har snart opbrugt det hele! Den er så god, at jeg nok køber den igen på et tidspunkt. Jeg skrev også om den i min Månedens favoritter for maj.

Kan købes i Matas til 99,95 kr.

Læs mit tidligere indlæg om ansigtsmasker og multimasking.

Glød

Det her er den nyeste af disse tre ansigtsmasker: ‘Get your glow on’ fra Formula 10.0.6. Den er lidt kraftig i duften, lige når man påfører den, men det er til at holde ud. Det er en gennemsigtig og tyk maske, som tørrer på huden, så du kan rykke den af i ét stykke. Det er ikke en af dem der stivner hele dit ansigt – den bliver nærmest ved med at være lidt gelé-agtig. Den giver huden en skøn glød og min hud ser bare pænere ud, når jeg har brugt den.

Kan købes i Matas til 99,95 kr.

Hvilken ansigtsmaske elsker du? 😀 Jeg vil gerne prøve en ny, men jeg ved ikke hvilken.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

14 thoughts on “De bedste ansigtsmasker

  1. Den fra Origins lyder da spændende! Jeg kan rigtig godt lide Clear Improvement mod uren hud og Drink Up, når jeg skal have fugt. De laver bare virkelig nogle gode masker! 🙂

    • Det er desværre ikke alle produkter fra Origins min hud kan tåle (min hud er meget sensitiv). Men er blevet så glad for den maske – tror jeg har købt den 3 gange 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge