Catrice Cosmetics testet

Find godt makeup til billige priser! Catrice Cosmetics minder mig på mange måder om mærket Essence, men i en lidt mere luksuriøs emballage. Begge mærker er ejet af samme firma (Cosnova Beauty). Sortimentet er stort og produkterne er billige. Jeg kender ikke til nogle steder i Danmark, der sælger Catrice – jeg køber det på en tysk hjemmeside. Jeg har prøvet nogle produkter fra mærket før, som jeg har været glad for – bl.a. concealer og lipgloss.

Jeg købte denne gang nogle produkter, som jeg ikke har prøvet før. Nogle var fine, nogle rigtig gode og er blevet nye favoritter 😀 (og nogle skuffede desværre en smule).

Setting spray – ‘Prime and fine multitalent fixing spray’

Jeg synes, det er svært at sige, hvor meget en setting spray gør – altså hvor meget den forlænger tiden, din makeup holder. Men jeg synes, det er en god spray. Den giver huden en naturlig glød, som jeg rigtig godt kan lide, så jeg vil fortsat bruge den. Man kan også bruge den inden makeup ligesom en primer for at fugte huden.

Du kan også læse  om min yndlings setting spray 🙂

TIP: Spray din øjenskyggebørste med en setting spray, så farven på øjenskyggen bliver mere intens.

Primer – ‘Prime and fine beautifying primer’

Jeg er stadig en smule splittet i min holdning til den her primer. Den påstår at gøre hudtonen mere jævn og give huden en glød. Den gør det måske en smule, men ikke nok til at jeg synes,Mdet er noget særligt. Jeg ville kunne finde på at bruge den, hvis min hud var lidt mere tør. Catrice har en masse primere, så jeg har sikkert bare valgt én, som ikke er perfekt til lige netop min hud. Jeg er stadig sikker på, de har gode primere, hvis man finder den rette.

Øjenskygge – ‘Liquid metal longlasting cream shadow’ 010

En virkelig metallisk creme øjenskygge, som holder i lang tid. Den tørrer på en måde, så man ikke rigtig kan putte andre øjenskygge ovenpå, så man skal bruge den alene. Men holdbarheden er i top. Når man toner den ud med fingeren (hvilket jeg synes er nemmest), kan man godt komme til, at tone den ud til ingenting. Men man kan sagtens påføre et ekstra lag, hvis det sker.

Foundation – ‘HD liquid coverage’ 030

Okay! Jeg tror,  jeg har fundet min nye favorit foundation. Den er mat, men ikke for mat – og det er lige, hvad jeg har brug for. Det er en helt flydende foundation med en pipette i en glasflaske. Da den er flydende, ser den mere naturlig ud på huden, fordi den synker ind i huden i stedet for at side som et tykt lag ovenpå huden. Dækkeevnen er virkelig god. Det giver næsten en fuld dækkeevne, men samtidig et naturligt resultat. Det kan være svært at forklare – jeg ved bare, at det ikke er sidste gang, jeg har købt den. Den påstår også at have en ‘second skin effect’, hvilket jeg absolut giver dem ret i.

Jeg elsker at bruge en Beautyblender til at påføre foundation. Læs her, hvordan du kan komme af med bakterierne i din makeupsvamp.

Corrector – ‘Camouflage cream wake up effect’

En corrector bruger man til farvekorrigering på huden. Jeg har aldrig haft problemer med mørke rande under øjnene, men der har været lidt på det sidste. Jeg ved ikke hvorfor, men nu var det oplagt for mig at teste en farvekorrigerende concealer. En lyserød farve korrigerer de blå farver man kan have under øjet eller i øjenkrogen – man påfører sin almindelige concealer bagefter, for at skjule det røde.. Lag på lag – men det virker. Jeg havde ikke troet, jeg ville blive så glad for den – også fordi det er endnu et trin. Men det tager 5 sekunder og gør en kæmpe forskel.

Mascara – ‘Rock couture 24h Extreme volume mascara’

Børsten minder mig rigtig meget om den min yndlings mascara fra Essence har – så jeg havde store forhåbninger. Den giver volume som lovet, og er rigtig flot efter påføring. Problemet med den er, at den smitter af under øjet i løbet af dagen – et problem jeg normalt ikke har. Så det er virkelig ærgerligt. Jeg kan godt komme afsted med at bruge den på de øverste vipper, men desværre ikke de nederste. Jeg vil til hver en tid anbefale mascaraer fra Essence i stedet.

Selvom det sluttede lidt negativt, så synes jeg Catrice Cosmetics er et godt mærke, med kvalitet til en ekstrem god pris. Jeg vil helt klart anbefale alle at tjekke mærket ud. Hvis du kender andre steder, man kan købe produkterne så sig endelig til. Hvad har du fået lyst til at prøve fra Catrice? 🙂

Ha’ en skøn dag – og husk at følge mig på de sociale medier 😀

Share This:

6 thoughts on “Catrice Cosmetics testet

  1. jeg har altid gerne ville prøve en “rigtig” flydende foundation, så jeg skal da helt sikkert have fingrene i den 🙂 og forresten så eeelsker jeg når du propper de dér små tips, lige som den med setting sprayen, ind i dine indlæg! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge