Blå ansigtsmaske til alle hudtyper

Ny ansigtsmaske! Hvis du ikke har opdaget det, så er jeg vild med L’oréal. De laver både god makeup og hudpleje. Denne gang er de kommet ud med en ny (blå) ansigtsmaske! ‘Pure clay anti-blemish mask’. For noget tid siden kom L’oréal ud med en helt masse nyt hudpleje i ny, forfriskende emballage. De lavede 3 ansigtsmasker, hvoraf jeg prøvede den ene, som var den sorte Glow mask.

Hvad kan denne ansigtsmaske?

Nå, hvad kan denne nye ansigtsmaske så udover at være den flotteste blå farve? 😀 Det er en lermaske bestående af tre slags ler, som kan bruges til alle hudtyper. Det kan jeg godt lide at høre, for min hud er sensitiv og ret krævende (er det mon kun min hud, der er det ?!) Masken reducerer hudorme og synlige porer.

Læs om multimasking.

Husk på at alle mennesker har (og skal have) porer i huden, så det er ikke noget vi kan fjerne. Men man kan hjælpe sine porer til at trække sig lidt sammen, så de ser mindre synlige ud.

Forleden skrev jeg om andre nyheder fra L’oréal.

Lermasker kan ofte udtørre huden, men ikke denne. Så det var en virkelig positiv overraskelse, og jeg er rigtig glad for den. Efter brug føles min hud ren og i balance. På pakken står der, du skal lade den virke i 5-10 minutter, men jeg lader den gerne sidde lidt længere.

Hvilken ansigtsmaske har du brugt sidst? 🙂

Share This:

2 thoughts on “Blå ansigtsmaske til alle hudtyper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge