Björn Axén tørshampoo | En fryd for sanserne

Tørshampoo er noget, jeg ikke kan undvære! Faktisk var et af mine første blogindlæg om tørshampoo, så jeg vil nu lave en opdateret version med gode tips samt fortælle om de skønne nyheder fra Björn Axen. Jeg har aldrig helt fundet den perfekte tørshampoo, men jeg har fundet nogle, der har fungeret, men mit problem har altid været, at jeg kunne mærke produktet i håret. Jeg kunne altid mærke den der pudrede fornemmelse, når jeg rørte ved mit hår, så jeg troede faktisk bare, at det var sådan, det skulle være…

Mine sanser er glade

For det første – se lige den emballage altså! Jeg synes, de er så ufatteligt smukke. Ud over det, så fås de i forskellige dufte, som alle dufter af forår. Den lyserøde hedder Sweet Blossom, og jeg synes, det er en meget sød vaniljeduft, som jeg rigtig godt kan lide. Den gule er Sunny Grapefruit og har en syrlig duft. Da jeg først duftede til den, blev jeg lidt overvældet af duften, og syntes den var for syrlig. Men da jeg så brugte den i mit hår, blev duften meget mere mild, og nu er jeg faktisk rigtig glad for duften, som er unik og frisk. Den grønne er Green Apple og har en virkelig frisk duft af æbler.

Noget som er vigtigt at nævne, er at duftene ikke er lige så intense som fx en parfume. Når først de er arbejdet ind i håret, så er de meget milde i duften.

4 hurtige tips

Frit valg på tørshampoo

Ja ja, de her er godt nok sendt til mig, så jeg kunne prøve dem.. Men hvis jeg stod uden tørshampoo og skulle vælge imellem alle dem, jeg har prøvet gennem tiden, så ville jeg vælge denne (højest sandsynligt den lyserød.) Og hvorfor så det?

1. Jeg elsker emballagen og duften. Og så virker den luksuriøs.

2. Den er kun en lille smule hvid i mit (mørke) hår, når jeg lige sprayer den i, og det er nemt at frisere ud.

3. Jeg kan slet ikke mærke den i mit hår.

4. Den har en virkelig god pris (90 kr. i Matas).

Behøver jeg flere grunde? 😁 Du kan altid tage et smut forbi Matas og opleve duftene selv 💜 Jeg har aldrig prøvet noget fra Björn Axén før, men nu er jeg virkelig blevet nysgerrig på nogle af de andre hårprodukter, som de tilbyder.

Du kan som altid følge bloggen på Instagram, hvor jeg viser endnu flere skønhedsprodukter 😊 

Vi ses snart igen 💜

Share This:

4 thoughts on “Björn Axén tørshampoo | En fryd for sanserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge