Ansigtsmasker – hvad er multimasking?

Nogle gange tror vi at selvforkælelse og ekstra opmærksomhed til vores hud kræver en ansigtsmaske, en time i et karbad og 47 tændte stearinlys (også ét der dufter af lavendel), lukkede øjne og panfløjtemusik. Men helt ærligt – det er da de færreste, der har tid til det. Og jeg mangler endda også et karbad i denne ligning.

Jeg bruger ansigtsmasker flere gange om ugen og benytter mig også af multimasking, men jeg føler ikke, at det koster mig en masse tid. Jeg tager den på 10-20 minutter inden, jeg skal i bad. Så kan jeg stadig lige rende rundt og lave nogle småting, hvis jeg ikke har tid til at sidde og slappe af. Overvej dog lige om du vil åbne døren, hvis det ringer på 😉 Når jeg så går ind i badet er ansigtsmasken dejlig let at vaske af. Så tag dig tid, selvom du ikke synes, du har det. Din hud vil sætte pris på det. Læs også lidt om multimasking til sidst i indlægget.

Origins ‘Out of trouble’

Denne maske har jeg købt flere gange. Den er virkelig fantastisk! Den er kridhvid og har en tyk konsistens, som er let at fordele i ansigtet. Når jeg påfører den, føles det kølende, forfriskende og let prikkende på huden. Den indeholder bl.a. salicylsyre, som er godt mod urenheder – så nogle gange bruger jeg den også bare som “spot treatment” dvs. på udvalgte områder, hvor jeg har behov for det. Du får 100 ml. for 195 kr. hvilket jeg synes, er en god pris.

REN ‘Glycolactic radiance renewal mask’

Denne maske bliver ikke anbefalet til følsom hud, men jeg valgte at prøve den alligevel – og det er jeg glad for, jeg gjorde. Den har en orange farve og lidt en marmelade-konsistens. Det er en peelingmaske, som gør underværker for hudens fasthed og udstråling. Den kan også hjælpe på acne-ar, urenheder og tilstoppede porer. Det er en rigtig god maske, men også en af de dyere. Du får 50 ml. for 390 kr. i bl.a. Matas og Magasin.

TIP: Det er vigtigt med især en peelingmaske ikke at lade den sidde længere tid end anbefalet. Det kan skade din hud frem for at gavne.

Antipodes ‘Manuka honey-mask’

Denne prisvindende maske giver både fugt og hjælper mod urenheder. Manuka honning (som den indeholder) bidrager med sine antibakterielle egenskaber. Den har kosistens som en almindelig cream, og fugter derved også huden rigtig godt. Du kan finde den her: Beautybay

Multimasking

Når du bruger ansigtsmasker, er det en god idé at vurdere, hvad din hud har brug for. Er det fugt, dybderens, peeling, opstramning eller andet? Nogle gange har din hud flere behov på samme tid. Jeg kan fx have nogle meget tørre områder, og andre steder trænger til en dybderendning. Du kan gøre din hudpleje personlig med multimasking. Det er egentlig meget simpelt. Du påfører masken, hvor der er behov. Ofte bruger jeg en dybderensende maske på næsen og hagen. Og måske en peelingmaske på kinderne, hvor jeg ofte har problemer med tekstur. I panden bruger jeg evt. en opstrammende maske. Det er helt op til dig og din hud.

Er der nogle ansigtsmasker, du vil anbefale?  Eller fik du inspiration til at prøve en ny maske?

God multimasking!

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

10 thoughts on “Ansigtsmasker – hvad er multimasking?

  1. Jeg synes at det er virkelig spændende hvordan du bruger foreskellige masker på samme tid. Jeg er i gang med at afprøve foreskellige sheetmasks i pt. har købt en masse i Normal og har også fået nogen i goodiebox.
    Jeg glæder mig til at læse mere fra dig:)

    • Jeg har faktisk tænkt på at lave et blogindlæg om sheet masks. Skal bare have fundet mine favoritter 🙂 Jeg er glad for, du nyder at læse med. Husk at følg med på Instagram, hvis du ikke allerede gør det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge