Anmeldelse af Organic shop | 4 forskellige produkter

Jeg var en dag forbi Kvickly, og jeg så det her mærke; Organic Shop. Kender du det? Det var helt nyt for mig og havde virkelig gode priser, så jeg blev nødt til at prøve lidt derfra. Jeg kan afsløre at nogle af produkterne var rigtig gode, andre ok og et enkelt produkt, som jeg slet ikke kan anbefale. Der var både produkter til kroppen; cremer, scrubs samt hårprodukter.

Som navnet antyder, er det meget naturlige produkter. De indeholder ingen parabener eller silikone og er næsten helt naturlige – omkring 99%. Det er markeret på hvert enkelt produkt.

Lychee & 5 oils body cream

Jeg har aldrig smagt litchifrugter før, men den her creme giver mig lyst til det! Duften er så sød og lækker og konsistensen er blød som smør. Det er en let creme, som trænger hurtigt ind i huden og fugter godt. Jeg kan normalt godt lide at blande lidt olie i mine kropscremer, men der er i forvejen er masse olier i denne, så det trin springer jeg over. Jeg kan faktisk også godt lide at bruge den som håndcreme. Det er selvfølgelig ikke lige sådan en, man har med i tasken, men når jeg bare er hjemme, bruger jeg den på mine hænder.

 Coffee & sugar body scrub

Jeg bruger ikke altid body scrubs, fordi jeg har sådan en skrubbehandske i badet. Men nogle gange kan jeg godt lide at få oplevelsen med fra sådan en skrub. Duften minder mig mest om karamel med et hint af kaffe – jeg er ret vild med det. Det er en ret grov skrub, hvilket jeg synes er rigtig godt til kroppen, da huden ikke er lige så følsom som i ansigtet. Den gør, hvad den skal, men jeg får ikke noget ekstra som fx fugt. Jeg kan godt lide en skrub med olie, som gør huden blød efterfølgende, og det får jeg ikke helt fra den her. Men den er ganske fin, og jeg bruger den gladeligt op.

Shea & hazelnut lifting body butter

Det her er helt klart min favorit ud af de 4 produkter, jeg har prøvet fra Organic Shop. Duften, konsistensen og emballagen falder lige i min smag. Den har en meget sød duft, som ikke forsvinder med det samme, så man kan fortsætte med at nyde duften i løbet af dagen. Det er en meget fed creme, som virkelig fugter huden. Den føles hverken fedtet eller klistret, men man kan godt mærke den på huden i lang tid. Derfor synes jeg, den er perfekt at smøre sig ind i om aftenen, så den kan virke hele natten. Måden den sidder på huden, synes jeg dog ikke er et problem, men for nogle er det ikke rart at kunne mærke cremen. Har den virkelig en opstrammende effekt? Det kan jeg ikke skriver under på, men kan en creme virkelig opstramme huden på kroppen? Det lader jeg være op til dig.

Det er virkelig en luksuriøs oplevelse for mig at bruge den, og det er nok den blødeste body butter, jeg har prøvet. Et kæmpe JA TAK herfra!

Borago & sandal volume shampoo

Jeg ventede med at skrive om den her shampoo, for der er desværre ikke meget godt at sige om den. For det første, så har den et skruelåg.. Så står man der i badet med et løst låg(?) Det er bare ikke praktisk. Derudover er duften meeeget naturlig og kraftig (på den negative måde). Jeg skal bruge rigtig meget af den, for at det kan komme ud i hele mit hår. Andre shampoo’er jeg bruger, skummer op, føles bløde og fordeler sig let i håret – denne fra Organic Shop gør desværre det helt modsatte. Så jeg har faktisk opgivet at bruge den.

Mere økologisk hudpleje.

Organic Shop

Overordnet set var det en god oplevelse med produkterne. Jeg er vild med deres emballage og dufte (udover den shampoo). Jeg har ikke rigtig lyst til at købe andre af deres hårprodukter, men kropsplejen har gjort mig endnu mere nysgerrig på den kategori af deres sortiment.

Har du prøvet noget fra mærket, eller har du måske fået lyst til det?

Find mig som altid på Instagram – det kunne være hyggeligt 😊

Vi ses snart igen 💜

Share This:

6 thoughts on “Anmeldelse af Organic shop | 4 forskellige produkter

    • Tak 🙂
      Jeg har faktisk flere gange hørt om kaffe i scrubs – men det er den første jeg prøver. Sjovt nok kan jeg ikke lide kaffe, men nyder virkelig duften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge