Året der gik | 2017

2017 er ved at være slut! Det var året, hvor jeg fandt min passion og startede bloggen. Jeg vil lave et lille tilbageblik, så vi sammen kan se, hvad bloggen har budt på i løbet af 2017. Jeg startede bloggen i februar, og der har siden været 60 blogindlæg. Der har været kritiske anmeldelser, nye køb, sponsorerede indlæg, hudpleje og meget mere. Se de 10 mest læste indlæg og til sidst en lille teaser til næste år 😉 

Fortsætter alt som det plejer?

Når jeg skriver her på bloggen, ser jeg det som om, at jeg deler det med min bedste veninde. Jeg vil anbefale hende det bedste, men også sige, hvis der er produkter, hun skal holde sig fra. Selvfølgelig er det rarest at fokusere på det positive, så derfor lavede jeg månedens favoritter, hvor jeg deler det bedste med dig. Jeg vil fremover ikke lave disse indlæg hver måned, men de produkter jeg løbende skriver om, kan selvfølgelig også være favoritter, selvom de ikke indgår i et indlæg der hedder Månedens favoritter. Hvis der er noget, du altid får, så er det min ærlige mening.

Jeg skriver også om Lookfantastic Beauty Box hver måned, hvor du både kan se, hvad der er i boxen og læse, hvad jeg umiddelbart synes om produkterne. Det er et abonnement på 6 måneder – så må vi se, om jeg fortsætter det derefter, det har jeg ikke helt besluttet endnu. Men jeg hælder mest til at holde en pause fra boxen efter de 6 måneder 😊 

Du som læser kan også altid komme med forslag til bloggens indhold, for intet er planlagt eller fastlagt.

Selvom jeg kun havde blogget i meget kort tid, fik jeg alligevel nogle nomineringer til Årets Blogger.  Jeg anede ikke, det var noget der fandtes, men det gjorde mig så glad, at nogle faktisk satte pris på min blog og bloggens indhold. Så tak 💜

10 mest læste blogindlæg i 2017

Det mest læste indlæg er uden tvivl om mit  køb fra Victoria’s Secret. På makeup fronten har I gerne ville vide, hvordan jeg gør min foundation lysere, hvilke highlighters jeg bruger og hvordan mærket Catrice præsterer. Da vi nåede til oktober ville i også gerne have inspiration til halloween makeup. Jeg fortalte om de bedste ansigtsmasker, pleje til dit hår og neglelak der holder i 7 dage. Rengøring af makeup børster var også et hit. Her lærte I også, hvordan jeg får bakterierne ud af min Beautyblender. Til sidste lavede jeg et anderledes indlæg, nemlig omkring hvilke sociale medier man kan følge en blog på. Det var dejligt, I også var interesserede i sådan et lidt anderledes indlæg. Har du fået læst hele top 10? Og hvad var dit favorit indlæg i år? 😀

og til sidst…

Til sidst, vil jeg sige mange tak til alle, som har læst med. Og det er lige meget, om du kun har været forbi én gang eller er blevet en fast læser. Tak ❤️ Jeg vil ønske dig et rigtig godt nytår, og jeg håber, du kigger forbi i 2018, hvor jeg starter ud med et spændende projekt, som består af 18 produkter 😀

Du kan følge bloggen på Facebook og Instagram, så du kan få at vide, når der kommer nye indlæg 😀 

hej hej..

Share This:

5 thoughts on “Året der gik | 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge