6 produkter jeg har købt igen og igen i 2017

Jeg har samlet de 6 produkter, som jeg har købt igen og igen i 2017. For mig, er det produkter, som jeg altid vender tilbage til. Hvis jeg fx prøver andre øjenbrynsprodukter vender jeg altid tilbage til det her, fordi det aldrig skuffer og det samme med de 5 andre ting. Det bedste er faktisk, at det ikke er særlig dyre produkter. Der er kun 2 af tingene, som jeg synes er en smule i den dyre ende, men de er stadig det værd, fordi jeg ikke skal købe dem så ofte. Er nogle af dine favoritter måske iblandt? 🙂

Garnier Micellar Cleansing Water

Jeg bruger altid en micellar water til at fjerne makeup (især øjenmakeup). Den her fra Garnier brugte jeg engang, men så forsvandt den fra markedet. Det sker nogle gange, hvis ingredienser fx skal justeres – jeg ved dog ikke, om det var tilfældet med denne. Anyway, jeg blev så glad, da jeg så den i Matas igen, og jeg har sidenhen også fundet den i Normal. Det er helt klart min favorit micellar water, fordi den er mild og hverken irriterer min hud eller øjne.

Beautyblender

Jeg har prøvet flere forskellige makeup svampe igennem tiden, men efter min mening kan ingen måle sig med den originale Beautyblender. Den har en god størrelse og er bare perfekt til at påføre både foundation, concealer og løs pudder med. Jeg kan ikke undvære den i min makeuprutine, og derfor har jeg købt et par stykker i løbet af året. 

Læs hvordan jeg holder min Beautyblender fri for bakterier.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Jeg elsker alle former for sprays og mists. Men når min makeup skal holde i lang tid, så bruger jeg altid denne setting spray fra Urban Decay. Den har en fin mist, som fordeler sig perfekt i ansigtet og får makeuppen til at holde længere og se flottere ud. Den fås også i en rejsestørrelse, hvis du vil give den et forsøg.

NYX Micro Brow Pencil

Mine øjenbryn er vigtigere, end jeg nogensinde havde troet øjenbryn kunne være. Fra naturens side har jeg fået små, sparsomme (dog mørke) bryn. Og så har de ikke fået så meget form. Derfor tegner jeg altså altid mine bryn op. Den her brow pencil fra NYX har jeg vidst efterhånden brugt en 4-5 stykker af. Jeg har prøvet andre, men vender altid tilbage, fordi jeg både kan lide kvaliteten og farven.

Essence Crazy Volume Mascara

Hvis du har fulgt lidt med i løbet af året, så ved du måske, at jeg altid bruger den her mascara. Selvom jeg prøver andre, så har jeg også altid gang i en af dem her fra Essence. Den giver mig masser af volume, og så er den sort som kul og holder godt. Den kan klumpe en smule, så jeg påfører altid et tyndt lag først, og så bygger jeg volumen op derfra. Med den her mascara er det som om, den bliver ved med at have produkt i, den bliver aldrig tom. Men jeg forsøger alligevel at skifte den ud ca. hver tredje måned (som oftest bliver anbefalet.) Jeg har vidst brugt 3 af dem i 2017.

Maybelline Fit Me Concealer

Gad vide, hvor mange jeg efterhånden har opbrugt af den her concealer? Pyh.. Ligesom med mascaraen, så har jeg også altid gang i en Fit Me concealer, selvom jeg prøver andre. Jeg ville dog ønske, at den kom i én farve lysere (men det er også bare mig, der er ekstremt bleg.) Jeg kan sagtens få farven til at fungere. Den dækker godt og er samtidig ikke for tør, som nogle concealers godt kan være. Det var det sidste af de 6 produkter.

Du kan følge bloggen på Instagram ❤️

Det var simpelthen mine mest købte produkter i 2017 😀 Jeg er glad for at mine favoritter sjældent er dyre, så jeg kan fortsætte med at købe dem med god samvittighed. Hvilket produkt har du købt flest gange i år? Er det makeup, hudpleje eller noget helt tredje? Let a girl know 💜😄

Share This:

2 thoughts on “6 produkter jeg har købt igen og igen i 2017

  1. Lone H says:

    Jeg er enig med flere af dine favoritter og skal altså have prøvet den mascara. Mht garnier micellar blev den trukket tilbage fordi der var et forbudt stof i, men heldigvis er det nu lykkedes at lave en ny opskrift.

    • Jeg er bare glad for at den stadig er lige så god, som før “opskriften” blev justeret. Og dejligt, vi lever i et land, hvor der er stramme regler mht. ingredienser i produkter. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge