5 setting sprays jeg drømmer om at prøve

Jeg kan altså virkelig godt lide setting sprays og generelt forskellige mists til ansigtet. Jeg synes, det får min makeup til at se bedre ud og selvfølgelig holde i længere tid. Min favorit i øjeblikket er All nighter fra Urban Decay – den holder virkelig på makeuppen. Men jeg har udset mig 5 setting sprays, som jeg rigtig gerne vil prøve. Til sidst vil jeg afsløre, hvilken en jeg højest sansynligt køber næste gang 😊 

MAC | Fix+

Jeg har ikke prøvet Fix+ fra MAC. Det er næsten en skændsel, men jeg har bare aldrig rigtig været en “MAC-pige”, så det faldt mig ikke lige ind, at jeg skulle prøve den. Min plan er at købe den på et tidspunkt, når jeg har opbrugt nogle af de mists, jeg har. Hvad jeg har hørt, så skulle den være god til at give huden en flot finish og ikke så meget holde på makeuppen.

Milani | Make it Last

Jeg kan virkelig godt lide mærket Milani – jeg skrev også lidt om nogle forskellige produkter fra mærket lige her. De er kommet ud med setting sprays, som virker tillokkende. Jeg synes bare, de er lidt dyre, for man får ikke så meget. Men den som hedder Make it Last er stadig én, jeg gerne vil prøve.

Morphe | Continuous Setting Mist

Du ved måske, at jeg elsker Morphe. Jeg er vild med deres øjenskygger, som jeg har skrevet en del om. De har udviklet en setting spray, som hurtig blev et helt fænomen på youtube, pga. dens mist, som skulle være så fantastisk. Jeg har set den hos Beautybay, men den er desværre udsolgt i øjeblikket.

Ofra | Makeup Fixer

Den her Makeup Fixer fra Ofra lokker lidt, fordi man får virkelig meget for pengene. Ofra kender jeg mest for deres liquid lipsticks, som jeg er rigtig glad for. Jeg har ikke hørt så meget om denne spray, men grunden til at jeg er fristet er både den gode pris og Ofras gode kvalitet.

Kat von D | Lock-it

Den sidste er Lock-It fra Kat von D. Jeg har hørt, at den skulle holde ekstremt godt på makeuppen, måske endda endnu bedre end min All nighter(?) Lige i øjeblikket kan jeg ikke engang finde den på Sephoras hjemmeside, så det er ligesom afgjort, at det ikke er den, jeg skal købe.

Hvilken setting køber jeg?

Ud af de 5 sprays lander mit valg på Ofras Makeup Fixer. Man får meget for pengene, og den kan købes på en dansk hjemmeside. Jeg har som sagt ikke hørt så meget om den, men jeg tør alligevel godt, at kaste mig ud i at prøve den.

Hvilken setting spray bruger du? Eller er det ikke noget, du tror på virker? Skriv meget gerne en kommentar nedenfor 😀 Hvis du vil være en af de første til at læse de nyeste indlæg, kan du tilmelde din e-mail (helt gratis) og få besked. Det gør du øverst i højre siden på pc/tablet eller nedenfor, hvis du er på mobil 😊 

Vi ses snart igen 💜

Share This:

One thought on “5 setting sprays jeg drømmer om at prøve

  1. Jeg veksler imellem en fra Revolution – fordi den glimter lidt, på en pæn måde. haha. Og så Set & Mist spray fra ELF (Mener den hedder det) og jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg synes om den sidste. Den fugter, men når den også rammer min hals og skuldre, føles det lidt ligesom når man får hårspray på huden…. Forkert! Men jeg en masse gode anmeldelser, så måske det bare er mig. haha.

    Jeg vil vildt gerne prøve den fra Mac også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge