3 øjenskygge paletter jeg ikke kan undvære

Øjenskygge er virkelig spændende og ser så smukke ud i deres paletter. Matte, skinnende, lyse og mørke. Jeg har fundet ud af at øjenskyggerne fra Morphe simpelthen er mine favoritter. Ud over at man får (virkelig) meget for pengene, så er kvaliteten også i top. Jeg har endnu ikke prøvet andre øjenskygger, som jeg synes, er bedre end Morphe. Jeg vil fortælle om de 3 paletter, jeg slet ikke kan undvære. Måske du heller ikke kan, efter du har læst om dem? 😉

35O

Det her var en af de første paletter fra Morphe, som virkelig blev hypet. Den er fyldt med varme farver – kobber, orange, brun og rød. Den har også en masse mørke farver samt helt lyse. Så hvis du kan lide smokey eyes og varme toner, er den lige noget for dig. Jeg bruger den især, når jeg går efter de orange toner, som altså gør noget godt for mine grønne øjne. Det var den første palette fra Morphe, jeg købte, og jeg blev så glad for kvaliteten og farverne, at jeg måtte købe nogle flere 😀

35F

Med den her øjenskygge palette, får du et kæmpe udvalg af skinnende øjenskygger. Der er både grønne, lilla, kobber, brun, guld og helt lyse/hvide farver. Jeg kan rigtig godt lide, at de ikke er fyldt med glimmer, men bare giver den flotteste metalliske farve. Den nederste række i paletten er med matte farver – fra lys brun til sort. Der er ingen regler inden for makeup, men normalt bruger man matte farver i globelinjen, for at skabe en glidende overgang med farver op mod brynet. Det er nogle rigtig gode basisfarver at have i en palette, og så kan du bruge en hvilken som helst af de skinnende øjenskygger til øjenlåget.

Læs om paletten 25b Bronzed Mocha her.

MorpheXJaclynHill

Hvis du er lidt inde i makeup-verden, så kender du sikkert Jaclyn Hill og har hørt om denne palette, hun lavede i samarbejde med Morphe. Hun var med til at lave formlen på hver enkelt øjenskygge, så den er perfekt presset og derved giver den optimale farve. Kvalitet er intet mindre end perfekt, og det samme er farverne. Der er mest varme farver i paletten, og jeg er vild med alle de røde nuancer. Der er også en masse skinnende farver, som er perfekt henover øjenlåget, både hvid, lyserød, kobber mm. Der er også farver, som turkis, blå og lilla, hvis man er lidt mere modig med sit farvevalg. Det er helt klart den her palette, jeg bruger mest, og jeg vil anbefale den til alle, der elsker at lege med forskellige øjenskygger. Derfor var den også med i månedens favoritter kort tid efter, jeg havde købt den.

Ud over øjenskyggerne, så bruger jeg også øjenskygge børsterne. Jeg køber normalt Morphe hos Beautybay eller HouseofStarsHar du prøvet nogle af øjenskyggerne? Og hvad synes du? 😊 Du er også altid velkommen til at skrive en idé til et blogindlæg.

Tak fordi du læste med 💜 Du kan følge bloggen på Instagram.

Share This:

3 thoughts on “3 øjenskygge paletter jeg ikke kan undvære

 1. Super godt indlæg! Personligt er jeg ikke den største fan af Morphe paletterne, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve den fra collaboration med Jaclyn, synes du kvaliteten af den er bedre end de andre? 🙂

  simonehjulmand.com

  • Tak 🙂
   Hvilke har du prøvet fra Morphe? Jeg synes kvaliteten i JH paletten er den bedste af dem alle, men mange af dem minder om kvaliteten i fx 35O paletten.
   Jeg har også 35b (den farverige) som jeg synes er en meget dårlige kvalitet, og de firkantede paletter er også lidt en anden kvalitet. Men hvis du vil prøve Morphe igen, så vil jeg anbefale JH paletten – den skuffer mig aldrig 🙂 (de har den vidst stadig på Beautybay).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge