18 produkter jeg vil opbruge i 2018 – intro del 2

Velkommen til intro del 2 😊 Hvis du ikke allerede har læst del 1, hvad hele projektet går ud på, og hvorfor jeg gør det, så kan du læse det her. Jeg elsker at se folks Project Pan på youtube, og det har inspireret mig til selv at arbejde på de produkter, jeg har. I del 2 har jeg bl.a. hele 3 primere og 2 setting sprays!

Pudder | Maybelline + Rimmel

Jeg har et mål om at opbruge både den pudder fra Maybelline som hedder Fit me og Stay Matte fra Rimmel. Hvis jeg skal købe en af dem igen, bliver det nok Fit me, fordi jeg synes selve pudderen er finere i det og sidder bedre på min hud.

Øjenskygge | GOSH

Målet for denne palette er ikke at opbruge det hele, men den er gammel og bliver smidt ud, når året er omme. Derfor vil jeg se, hvor meget jeg kan nå at bruge. Den gyldne farve (nr. 2) får jeg ikke brugt, da jeg ikke bryder mig om farven. Men de 3 andre farver, vil jeg bruge så meget som muligt.

Highlighter | Benefit

Jeg købte for flere år siden sådan et sæt fra Benefit med flere forskellige små produkter. Jeg har den her highlighter tilbage, som simpelthen skal bruges, den hedder Girl meets Pearl. Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om den, men det må jeg finde ud af 😊

Primere | Garnier + The Body Shop + The Ordinary

3 primere virker måske af meget! Den fra Garnier er den ældste, men min teori er, hvis den ikke virker anderledes end da jeg købte den, så kan jeg vel godt bruge den. Til hverdag bruger jeg sjældent foundation, så der vil jeg bruge den her primer, fordi den gør huden glat og lækker. Jeg tror slet ikke, man stadig kan købe den her primer(?)

Den fra The Body Shop er en af de der klare silicone primere. Jeg tror ikke, der er så meget tilbage i den, så derfor er den med i projektet. Og jeg har endda en back up af den.

Den sidste fra The Ordinary er egentlig ikke så gammel. Jeg har bare så mange primere og det her er en af de mindre størrelser – så derfor tænkte jeg, at jeg også ville fokusere på, at bruge den op. Det er dog den eneste jeg vil gemme, når året er omme, hvis den ikke bliver tømt.

Setting sprays | Gerard Cosmetics + Urban Decay

Den setting spray fra Gerard Cosmetics har en forfærdelig lugt (jeg siger det bare.) Jeg synes ikke den holder længere på makeuppen, men giver huden en flot glød – jeg har ca. halvdelen tilbage. Derimod den fra Urban Decay, får makeuppen til at holde i længere tid. Bare det, at den er i deres gamle emballage, er vidst et tegn på, at jeg skal til at have den tømt. Da de opfylder forskellige behov, tror jeg på, at jeg nok skal få dem begge brugt op.

Lad os komme igang

Det var alt for del 2. Jeg håber, du vil følge med og muligvis dele dine mål 😊 Du kan skrive en kommentar herunder, men du skal også være velkommen til at tagge mig på Instagram, hvis du fx dokumenterer med billeder der. Lad os heppe på hinanden og følge hinandens fremskridt. 

Du kan følge bloggen på Instagram 💜

hej hej..

Share This:

3 thoughts on “18 produkter jeg vil opbruge i 2018 – intro del 2

    • Man kan jo lige så godt få noget for pengene 😉 Og hvis jeg bliver alt for træt af et produkt, så vil jeg ikke tvinge mig selv til at bruge det. For det skal stadig være rart og sjovt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge