18 produkter jeg vil opbruge i 2018 | intro del 1

18 produkter på ét år? Kender du det, at der er noget makeup, som bare ligger i skuffen og ikke bliver brugt? Der kommer så mange nyheder på markedet hele tiden, så nu vil jeg fokusere på det, jeg allerede har. Jeg har fået inspiration fra det, der bliver kaldt Project Pan på youtube. Jeg er blevet lidt besat af at følge med i folks fremskridt med deres makeup 😁

Velkommen til årets første indlæg og årets første projekt, som jeg sætter igang i dette øjeblik. Det går i sin simpelhed ud på, at jeg har fundet 18 produkter i min makeupsamling, som jeg vil opbruge i 2018. Det er produkter, som trænger til at blive opbrugt og muligvis er blevet overset lidt, fordi jeg har købt så meget nyt. Noget af makeuppen bliver nok svær at færdiggøre helt, men jeg vil give mit bedste forsøg, og lade dig følge med i mine fremskridt. Det skal lige siges, at jeg kun bruger makeup omkring 3-4 dage om ugen.. wish me luck!

Der er en plan

Jeg vil starte med at lave to intro-indlæg, hvor du kan læse om de forskellige produkter, jeg har udvalgt. I dag kan du læse om de første 9. Jeg fortæller også om mine mål for produkterne. Til sommer vil der komme en opfølgning, hvor du kan se, hvordan det går for mig, og jeg dokumenterer selvfølgelig med billeder. Når året er omme, får du selvfølgelig et indblik i, hvordan det er gået. Tror du, jeg kan gøre det? 🙂

Vil du være med?

Det kan ske, du har et bestemt produkt, du gerne vil opbruge eller flere ligesom mig (det behøver ikke at være 18). Du kan skrive en kommentar om dit mål, og så kan vi følge med i hinandens fremskridt. Du kan også altid tagge mig på Instagram, og så kan vi snakke om, hvordan det går med projektet 🙂

 Pudder | GOSH

Jeg har den her pudder fra Gosh i en mørk farve, som jeg bruger som bronzer. Som mange af de andre produkter i projektet, har jeg haft den i lang tid. Der er meget tilbage, så jeg er i tvivl om, om jeg kan nå at bruge det hele. Men hvis det er tilfældet, at jeg ikke når det, smider jeg den ud, når året er omme (fordi den er gammel). Jeg vil også forsøge at bruge den som øjenskygge indimellem 🙂

Blush | Rimmel + NYX

Den her lille blush fra Rimmel i farven Santa Rose, er jeg vild med, da den passer til alle looks. Som du kan se, har jeg allerede brugt en del af den, men der bliver bare ved med at være blush! Jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal få den opbrugt.

Selvom produktet fra NYX er kaldt en blush, så bruger jeg den som kontur, da den har en perfekt koldtonet farve (farven taupe). Jeg vil også prøve at bruge den som øjenskygge nogle gange, for at bruge mere af den. Det er et rigtig godt produkt, som jeg bestemt kunne overveje at købe igen og kan anbefale, hvis du er meget lys i huden.

Bronzer/highlighter | elf

Målet for mig er at opbruge den lyseste firkant i paletten, da jeg kun meget sjældent bruger de resterende farver. Så når den lyse er brugt op, så kan jeg skille mig af med paletten.

Lipliner | L.A. Girl + eyeliner | Maybelline

Den her lip liner fra L.A. Girl har jeg åbenbart to af(?) Derfor vil jeg gerne have gjort den ene færdig. Det er ikke de bedste lip liners på markedet, men de er okay, så jeg skal nok få den brugt, og målet er at bruge det hele. Den sorte eyeliner fra Rimmel er sådan en, man kun kan skrue op (ikke ned igen). Så derfor kan jeg ikke se, hvor meget der er tilbage i den. Det er egentlig lidt irriterende.. Men jeg vil prøve at bruge den de fleste dage på min øverste våde kant i øjet – hvilket er et godt trick til at fake dine vipper tykkere 😉

Color tattoo øjenskygge | Maybelline

Når året er omme, skal resterne af denne øjenskygge altså i skraldespanden, fordi den er ved at være gammel. Derfor vil jeg bruge den, alt hvad jeg kan. En creme øjenskygge er altid en god base til andre øjenskygger, så jeg kan bruge den til de fleste looks. Den er i farven On and on Bronze.

Mists | Caudalíe + Catrice

Den første mist fra Caudalíe er lidt en dyr sag, derfor vil jeg ikke bruge den hver dag. Der er ikke så meget tilbage i den, men som sagt bruger jeg den heller ikke så meget – jeg har en back up, så vil bruge den lidt oftere, end jeg normalt gør.

Misten fra Catrice skal jeg også nok nå at få brugt op. Jeg vil gerne fokusere på at få den tømt, så jeg har én mindre mist i min samling.

18 produkter i 2018

Jeg glæder mig helt vildt til at fokusere på disse produkter, og se om jeg kan nå mine mål. Læs del 2 om de sidste 9 produkter 🙂

Du kan som altid følge med på Instagram 💜

hej hej..

Share This:

2 thoughts on “18 produkter jeg vil opbruge i 2018 | intro del 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge